Gott Nytt År :)

Idag är det Nyårsafton och det betyder att ikväll ska vi fira det med god mat och trevligt sällskap. Manda, Hanna, Ida, Björn och Leo kommer till mig och Oskar i Norrhult ikväll. Det ska bli så himla kul, längtar som bara den. Äta gott, dricka, snacka massa, spela spel och ha det allmänt trevligt.

Och julen var också jättebra, grymt bra om jag får säga så :) Mycket god mat och mycket lyckade julklappar :) Men som det är alltid är går julen så himla snabbt, tråkigt :(. Men nu är det väll bara till att räkna ner till sommaren och lov :). Men först så måste det bli några turer på skidorna och kanske pulkaåkning någon dag också :). Det är faktiskt riktigt härligt med vinter också, när det är snö och kallt då förstås.

Och förresten så har det blivit tillökning i släkten. Grattis kusin till eran lilla pojke. Hoppas vi får hälsa på snart :)

Gott nytt år :)

Puss puss//Sandra


God Jul

Idag har det varit julafton, eller är fortfarande det. Dagen har varit trevlig och mysig. Så som julafton ska vara. :) God mat, härligt sällskap, kalle anka :) och fina julklappar. Fick väldigt bra julklappar i år, är supernöjd :).
Men nu är man typ helt proppmätt och helt slut efter all julmat, julgodis och efter en lång dag. Ska bli riktigt skönt att gå och lägga sig idag känner jag. Och det bästa är att jag ska lägga mig jämte min underbara älskling och somna gott :) Underbart <3

Idag har vi varit hos farmor och farfar med släkt och firat jul. Sen i kväll kom älsklingen hit och då blev det julklappsutdelning med familjen Karlsson. Det var mys. Och imorgon ska vi fira jul hos mormor och morfar med släkt. Ska bli trevligt. Sen på kvällen blir det fest med brudarna. Ska bli så himla kul, är taggad som bara den. På juldagen brukar festen bli riktigt lyckad.

Nehe nu väntas sängen.

God jul önskar jag er alla.

Puss puss//Sandra


dan före dan före dopparedan.

Jap idag är det tisdag och det innebär att det är två dagar kvar till julafton. Längtar som bara den. Så himla mysigt. Och imorgon är det lillejul. Ska fira jul med älsklingens familj i Norrhult. Där vi ska äta julmat, öppna julklappar och ha det allmänt trevligt. Längtar tills dess också :)

Och nu ikväll har jag varit inne och träffat de bästa brudarna. Vi hade julklappasutdelning och drack lite glögg och myste ihop. Fick väldigt fina julklappar av dem. Ni är dem bästa som finns. Älskar er så himla mycket <3
Sen närt jag skulle hema hade det snöat som bara den, och det snöade fortfarande när jag gick ut och skulle köra från stan. Fy faan, det var inte lite snö som kom heller och låg på vägarna. Det var typ 10 cm snö och självklart hade inte plogbilen varit ute ovch kört än. Så jag låg väll i 50km/h ända hem. Körde väll i högst 60km/h och som lägst 40km/h. Hoppas det är plogat imorgon när jag ska till Norrhult. Håller tummarna för det.

Kom till Näshult idag em för jag skulle in till stan, så jag kunde låna mamma och pappas bil. Sen passade jag på att hälsa på dom lite nu när jag inte "bor" hemma över jul. Och igår tog jag och älsklingen in granen i hans lägenhet och senare pyntade vi den. Det blev riktigt mysigt. Och i lördags städade vi och pyntade hela lägenheten med massa tomtar och sånt. Så himla mysigt det är nu. Riktig julkänsla har jag nu.

Nehe ska nog gå och lägga mig nu. Har inte sovit i Näshult sen i sommras. Känns lite konstigt faktiskt. Men det ska nog gå bra.

Ha de så bra.
Och God Jul på er alla. Hoppas ni får en underbar och mysig jul.

Puss puss//Sandra



Så här ser min och älsklingens gran ut. Visst är den fin? :)



Hej mitt Vinterland

Va härligt det är att det har kommit snö, och att den ligger kvar. Så himla mysigt. Hoppas den är kvar till jul bara. För vem vill inte ha en vit jul?.

Och igår var jag ju och tränade också, var på aerobics, och shit va kul det va. Märkte verkligen va jag har missat de här veckorna. Träna är livet de :)

Är nästan klar med uppgift 2 på hemtentan nu också, känns så himla bra. Var det målet jag hade, att nästan va helt klar med den uppgiften. Och uppgift 1 ska jag också ta itu med, gör lite smått varje dag nästan. Men under jul ska jag vara ledig har jag bestämmt. Men tentan ska ju inte vara inlämnad förrens 3 januari så jag har lite tid mellan jul och nyår så det känns skönt.

Nehe nu har jag packat allt jag ska ha med mig till älsklingen, så nu ska vi först åka och köpa en sista julklapp och handla lite mat. Sen åker vi hem till älsklingen. Så skönt att vara där under jullovet. För visst har jag jullov nu, jo det har jag. Men en hemtenta.
Jippi JULLOV :)

puss puss//Sandra


bara en vecka kvar till jul

Ja nästa torsdag är det julafton och då vid denna tiden är jag hos farmor och farfar och myser och väntar på julmaten. Längtar jätte mkt till jul nu. Och julmyset kommer börja redan på tisdag då vi brudar ska byta julklappar och äta godsakar och snacka skit. Me like <3. Sen på onsdagen är det julfirande hos familjen Gran, där vi ska äta julmat och öppna julklappar och massa annat mys. Sen fira med min släkt på julafton och juldagen, sen på juldagens kväll blir det fest. :). Självklart blir det lite julförberedelser i helgen med älsklingen. Vi ska städa, ta in vår gran och pynta lägenheten. Wiie att man kan vara såhär lycklig när det börjar närma sig jul :)

Och idag ska jag TRÄNA. Wiho är överlycklig. Ska bli så himla kul. Och eftersom jag inte tränat på evigheter kommer det bli grymt kul idag. Men frågan är bara hur jag ska ta mig dit? Vet inte om jag vågar cykla nu när det är så halt ute. Men annars går jag nog, det kan ju va rätt skönt det också.

Ska laga mig lite mat nu, börjar bli rätt hungrig faktiskt.

puss puss//Sandra

Ja se det snöa ja se det snöa det var väll roligt hurra :)

Jag säger bara Snö. Va mysigt det är att det äntligen har kommit snö. Det är helt vitt ute nu och hela dagen har det snöat stora vita flingor. Me like. Blött, men det är det verkligen värt. Hoppas det ligger tills julafton nu, håller tummarna för det i alla fall.

Varit på stan idag och inhandlat de sista julklapparna. Eller har en kvar, men vet ungefär vad jag ska köpa så. Har ingen panik i alla fall. Känns jätte skönt att ha allt klart. Fikade med Ida och Manda också, det var mys <3

Och imorgon ska jag till tandläkaren i Vetlanda och sen blir det plugg. Så nu ska jag åka till Norrhult till älsklingen så jag slipper gå upp så tidigt imorgon för att åka till stan.

puss puss//Sandra



Let it snow

Då var utomhushemtentan inskickad och hälsohemtentan påbörjad. Har varit rätt duktig idag tycket jag, tagit kontakt med en arbetsplats och pratat med dom lite. Ska få lite mer info på mail någon dag i veckan. Men har precis börjat med uppgift 2 där man ska läsa en skönlittärär bok. Så jag kör på denna uppgiften nu, så får jag ta uppgift 1 sen.

Tycker det var en liten besvikelse idag när man kom till Växjö, inte alls lika mkt snö som det är i Norrhult och Näshult. Tråkigt :( Men men, får hoppas att det kommer mer, har hört att det kanske ska komma mer nu i veckan. Och det ska ju vara kallt hela veckan också, känner att jul och vinterkänslan är här :) Mysigt.

puss puss//Sandra

Lucia

Tycker verkligen det är så mys med Lucia, jul och vinter överhuvudtaget. Idag när vi vaknade så var det snö ute, och sen när vi hade varit uppe en liten stund började det snöa igen. Så himla mys, hoppas det ligger kvar nu och att det är lite snö i Växjö också. Var inte det igår när vi åkte hem, men man kan ju alltid hoppas.

Och nu har vi varit och kollat på ett Luciatåg i Bygdegården här i Näshult och så har vi bakat pepparkakor. Har hunnit med rätt mkt idag faktiskt. Luciatåget var gulligt, men som sagt det var mkt bättre när Näshult fortfarande hade skolan kvar. Var mer elever och mer engagemang då enligt mig.

Ska nog bege oss till Norrhult snart också, blir nog till att slå in lite julklappat ikväll. Sen började jag och älsklingen kolla på Sunes jul idag, kanske får låna med den. Ska kolla upp det. Men annars blir det mys framför tvn i soffan med ngt annat bra.

Puss puss//Sandra

Längtar till ett riktigt hem

Börjar känna att jag vill ha en lägenhet med älsklingen nu, så det känns som att det verkligen är vårt hem. Där man kan inreda och fixa hur mycket som man själv vill. Särskilt nu vid jul när det är så mkt julpyssel man vill göra, det är ju så himla roligt och det blir ju så himla fint sen också. Har bestämmt att vi ska ha en gran i Oskars lägenhet i alla fall. Vill ha lite julkänsla när jag ska bo där för det mesta, sen ska vi såklart pynta med massa tomtar och sådär. Men det gör vi inte förrens nästa helg, tycker det blir precis lagom då. Blir inte så mycket julkänsla i Växjö nu eftersom jag inte ska vara där under jul och nyår. Så därför vill man ha extra mycket känsla när det äntligen blir jul :)

Och idag är vi i Näshult och har kollat lite på gran, jätte svårt att hitta den perfekta granen tycker jag. Men men, det är väll så det är kanske. Ska baka pepparkakor sen i em också. Mysigt :)

och nu vill mamma ha hjälp med maten, får väll vara snäll och hjälpa till lite då kanske.

Ha en bra Lucia :)

puss puss//Sandra


lördags kväll

Har haft en mysig dag på stan med älsklingen. Har bara en liten julklapp kvar till pappa och till Manda och Frida. Men sen ska nog allt vara klart tror jag. Hoppas jag inte glömt någon bara. Ska alldeles snart åka till Norrhult, där vi nog ska upp till Oskars föräldrar där det görs julgodis ikväll. Där även Elin och Sebbe är, kan nog bli trevligt :) Men börjar känna att mitt party sug har nått toppen snart, är så sjukt sugen på fest :) Men nästa söndag blir det ju fest och det ska bli jättekul. Längtar som bara den. :)

Blev äntligen klar med min hemtenta igår kväll också, ska läsa igenom det på måndag och sedan skicka in den. Och imorgon ska jag börja lite smått med hälsotentan, ska börja läsa den skönlitterära boken till uppgift 2. Sen tar jag nya tag på måndag igen.

Nehe om jag skulle packa ner lite saker lite snabbt nu så vi kommer iväg sen.

Ha en bra kväll.

puss puss//Sandra

Yeah

Riktigt gött att Erik vann igår på Idol, han är ju helt klart bäst. När han sjöng show must go on rös jag i hela kroppen. Som dom sa igår, han är redan en stjärna. Lätt att han är. Så både jag och Oskar blev glad att det var Erik som vann :).

Och nu ska vi ner på stan en sväng och kolla lite,jag har bara kvar någon julklapp. Men älsklingen har några mer kvar. Och så ska vi åka t City Gross och Media Market också.

ha en bra dag

puss puss//Sandra

mamma på besök

Var jättetrött idag när jag vaknade, men kunde inte somna om så jag gick upp. Blev pigg rätt så snabbt så det var ingen fara. Det var verkligen värt att va lite trött efter Winnerbäck igår. :)
Mamma kom och hämtade mig vid 11-tiden hos Oskar, sen åkte vi in till Växjö. Åkte hem till mig först och fikade lite och tog det lugnt. Sen tog vi bussen ner på stan för lite julklappsshopping. Hittade rätt många julklappar faktiskt som jag köpte. Skönt att inte ha så många kvar längre. Sen åt vi ute och fortsatte och shoppa lite.

Kul och skönt att ha mamma på besök i bland faktiskt. En helt lyckad dag faktiskt. Sen åkte hon hem framåt 5-tiden och då vilade jag lite. Och sen har jag pluggat lite, käkat och kollat på mammas pojkar. Härligt att dom som jag hejade på blev valda av de tre killarna :) Bra gissat av mig :)

Nehe ska göra mig iordning nu sen blir det sängen.

Och imorgon är det helg. :) så himla gött. Men först ska jag plugga hela dagen. Börjar se slutet i tunneln nu :)

Godnatt

Puss puss//Sandra


Lycklig

Shit va lycklig man kan känna sig på en sån kort stund. Lycka för mig är att höra Winnerbäck spela live, se honom sjunga och spela dessa underbara låtar med så underbara texter. Det var en utav mina underbaraste stunder här i livet <3. Kärlek till kungen över alla andra kungar. Även att detta var min tredje konsert så kommer det absolut att bli flera.

"Alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
 det berätta du saknade mig inatt
 det gör jag med."

"jag vill ha dig här på riktigt inatt och suga liv ur din halspulsåder"

"som du sa, det verkar svårt att bli riktigt nöjd
det är så lätt att fantisera
mina tankar och minnen står mig upp i halsen
men mycket vill ha mera"

"men det var längesen
ja det var evigheter sen nånting brann iallafall nära mig
har du hittat hem
jag har hört att du har skaffat en lägenhet nu och stadgat dig

"och det är tjatigt att vara på rymmen jämt
det är så mycket som man borde klarat av vid det här laget och bestämt"

"det stinker från en pissoar
och jag hör hur några pratar
”jag älskar mitt meningslösa liv
hur är ditt liv”
och nån svarar ”jag är glad att bo
i Stockholm”






Kungen imorgon :)

Japp imorgon ska jag, Oskar, Ida och Björn på Winnerbäck i Jönköping. Först blir dte lite shopping, sen blir det käk ut och sist men inte minst så ska vi på konsert med Winnerbäck. Ska bli så himla kul, längtar som bara den nu. Wiiee laddad som bara den :). Ser fram emot morgondagen enormt mycket :)

Dagen har bestått av plugg och en snabbis på stan. Kändes rätt så skönt att komma ifrån plugget en stund faktiskt. Tack Sanna för att du fick mig att följa med. Det behövdes :)

Ska snart åka till Älsklingen, ska till tandläkaren imorgon på morgonen så det känns rätt skönt att inte behöva åka från Växjö till Vetlanda tidigt imorgon. Och sen framåt 12 halv 1 åker vi till Jönköping. :)

puss puss//Sandra

Helgen

Redan måndag kväll och jag känner hur snabbt dagarna, veckorna går. Snart är det julafton liksom. Helt sjukt är det. Kom för en stund sen hem efter att ha varit på fika med massa gott med klassen. Det var riktigt trevligt, alla hade med sig något som de bjöd på. Och allt var ju så himla gott och mysigt, men shit va mätt jag blev där ett tag. Sådär äckligt mätt man kan bli av godsaker. Men det var det nästan värt faktiskt, trevligt sällskap och goda saker skadar väll aldrig en trist måndagskväll som denna. För visst har hela den här dagen varit trist, eller rättare sagt vädret. Usch helt grått och blött har det varit hela dagen. Tråkigt.

Hade min sista lektion idag innan julen, så himla skönt. Men som alla då tror så har jag inte jullov än. Icke sa Nicke, har två hemtentor kvar som ska göras. Men är snart klar med den ena så det känns skönt. Har satt upp mål på när den ska vara klar så. Hoppas jag kan hålla det.

Helgen har varit underbar och mysig.
Lördagen var jag och älsklingen på stan och handlade julklappar och gick runt och myste. Sen åt vi på thai resturang med Oskars föräldrar som också var i stan. Det var riktigt gott. Sen när vi kom hem runt 4-5 tiden bakade vi lussekatter. För första gången själv och det blev faktiskt jättebra. Och dom blev riktigt jummi :) Efter det gick vi till Oskars föräldrar där även hans syster och sambo var. Åt lite kvällsmat och kollade på tv och så. Bebismagen är ju så himla mysig nu alltså. Så gos.

Och igår, söndag var en riktigt slapp dag. Pluggade, var ute och gick, lagade mat och myste med baby sen när han kom hem från träningen. Skönt och ha sådana slappdagar ibland med faktiskt.

Nehe funderar på om man ska göra sig en knäckemacka och lite te. Om de nu går ner då..

puss puss//Sandra

Äntligen helg :)

Japp då var det fredag igen och det innebär helg. Så himla gött, och inte långt kvar till lov och julen nu heller :) Idag har jag pluggat lite smått och tagit det rätt lugnt. Sen var jag på stan en sväng med Ida. Det var mys, blev nte så länge dock. Men det var trevligt :). Och nu har jag tänt massa ljus och så och nu innan kom älsklingen också. Så snart blir det mys till Idol med lite godis. Fredagsmys på högsta nivå.

Ska ner på stan imorgon me älsklingen och julhandla lite, ska bli riktigt mys :) Och sen när vi kommer hem till Oskar i Norrhult ska vi baka lussekattar. Det ska bli jättekul, hoppas att vi lyckas. Det är ju så himla gott med lussekatter. Me like <3. Sen på kvällen blir det myskväll med film och mkt mys <3

Nehe nu ska jag bänka mig i soffan framför tvn och kolla på Idol med min man ;)

Ha en bra kväll.

puss puss//Sandra

Fy faan

Gud va trött jag är nu efter afropowerdancen. Var inte så himla trött när väl passet var men nu känner jag mig helt mörbultad. Ngt säger mig att det kanske inte var så bra att gå och träna eftersom jag har lite små feber på senaste tiden, men idag har jag kännt mig pigg och liksa så igår med. Men men, ser ut att det blir en rätt så lugn helg, skönt det så denna jäddra feber kan försvinna ngn gång. Kan man aldrig få bli riktigt frisk?

Dagen har gått snabbt, har kommit en bra bit me hemtentan nu så det känns skönt. Sen har jag lagat mat, och tagit det lite lugnt, och varit och tränat då.
Ska käka lite nu, det blir tomtegröt och macka. Det är jummi :). Sen ska jag bort till Ida och dricka lite glögg och mysa lite :) Det tycker vi om

nehe nu kurrar magen så nu blir det kvällsmat :)

puss puss//Sandra


burr va kallt

Börjar känna att vintern är på väg, har tänt lite ljus här i lägenheten så jag ska bli lite varm. Hatar verkligen att frysa. Finns ingen värre. Ida berättade igår att hon hade fryst så mkt igår natt så hon hade tagit på sig halsduk, vantar, mössa och sockar. Så söt, undra hur kallt hon hade det i sin lägenhet då.

Idag väntas det plugg för hela slanten, är lite taggad nu. Det är ju ett roligt ämne vi håller på med och ska skriva om. Eller det är ju det hela kursen handlar om, och har redan skrivit ungefär 2 sidor så det känns bra. :) Kanske blir afro idag med, vill så gärna träna ju. Får hoppas på det i alla fall. Eller blir det till att köra gärnet med hemtentan, så man blir klar och kan börja med nästa sen.

Igår hade vi redovisning om vårat stressarbete, det gick väldigt bra och det var även mycket roligt. Vår redovisning var ett föräldrarmöte där vi berättade för föräldrarna hur vi kommer arbeta med stress med våra elever. Vi visade även övningar som vi kommer använda oss utav och så. Det blev mycket lyckat, så det första föräldrarmötet är avklarat (eller något). haha.

Ida var här igår kväll en sväng med, det var mysigt. :)

tillbaka till hemtentan.

puss puss//Sandra

1 december

Då har man sett första avsnittet av julkalendern då. Vad tyckte ni om den? Jag tycker som alltid nu för tiden att den är sådär, nästan för dålig. Men som alla säger det blir nog aldrig mer lika bra som det var förr. När mysteriet på Greveholm, jul i kapernaum, sunes jul gick. Det är nog bara ett minne blott. Men även att kalendern verkade dålig idag så känner jag någonstans att jag vill titta. För det hör liksom till. Får se om den är ngt att ha i fortsättningen. Vad som ska hända stål Henrik och super Sara. haha.

Har haft så himla ont i huvudet idag med. Inte så himla kul :( Men som tur är det bättre nu :)
 
Så nu åker jag iväg till baby och myser lite.
Han ska iväg med jobbet imorgon och jobba och sova över. Så han kommer inte hem förrens fredag kväll. Och så länge kan jag ju inte vänta.

Och förresten, grattis älsklingen och bror som har namnsdag idag :)

Puss puss//Sandra

RSS 2.0