burr va kallt

Börjar känna att vintern är på väg, har tänt lite ljus här i lägenheten så jag ska bli lite varm. Hatar verkligen att frysa. Finns ingen värre. Ida berättade igår att hon hade fryst så mkt igår natt så hon hade tagit på sig halsduk, vantar, mössa och sockar. Så söt, undra hur kallt hon hade det i sin lägenhet då.

Idag väntas det plugg för hela slanten, är lite taggad nu. Det är ju ett roligt ämne vi håller på med och ska skriva om. Eller det är ju det hela kursen handlar om, och har redan skrivit ungefär 2 sidor så det känns bra. :) Kanske blir afro idag med, vill så gärna träna ju. Får hoppas på det i alla fall. Eller blir det till att köra gärnet med hemtentan, så man blir klar och kan börja med nästa sen.

Igår hade vi redovisning om vårat stressarbete, det gick väldigt bra och det var även mycket roligt. Vår redovisning var ett föräldrarmöte där vi berättade för föräldrarna hur vi kommer arbeta med stress med våra elever. Vi visade även övningar som vi kommer använda oss utav och så. Det blev mycket lyckat, så det första föräldrarmötet är avklarat (eller något). haha.

Ida var här igår kväll en sväng med, det var mysigt. :)

tillbaka till hemtentan.

puss puss//Sandra

Kommentarer
Postat av: ida

Haha, jag är nog lite knäpp jag, men det var verkligen iskallt här !! Japp det var mys Darling<3 Och vad kul att det gick bra med din redovisning :)

2009-12-03 @ 15:36:34
URL: http://idalindahls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0