Glad :)

Är glad för att jag fått en veckas jobb till i sommar :). Så himla gött :) Så nu har jag 6 veckors jobb, första gången jag ska jobba så mycket. Men lite synd att jag och älsklingen inte får så mycket semester tillsammans, men har i alla fall 1 vecka kanske 2. Men gud så glad jag kommer vara när pengarna rullar in på mitt konto. Jag lär mig aldrig att spara pengar så att man kan leva fullt ut på sommaren. Men något bra som jag såg idag på mitt konto är att jag får lön på torsdag för de dagarna jag var i Nye och vikarierade :). Då kan jag leva lite igen. Härligt :) Ska spara lite så jag har pengar till v.27 då jag och älsklingen har semester ihop.

Idag hade jag tänkt att sola, eftersom det såg ut som det skulle blir så himla fint väder. Men varje gång jag har tänkt att gå ut har det nästan mulnat igen. Tråkigt :(. Så jag har städat lite istället. Ska äta lite lunch nu och sen ska jag antingen ut och sola om det går, eller ska jag ut på en lång promenad.

Igår var jag och fikade med Ida, Manda och Maja, det var mycket mys :) Sen efter det åkte jag till Växjö och gick en snabb sväng på stan. Älsklingens present är fixad, känns skönt att ha det gjort. Hinner inte åka in t stan innan nästa måndag, hade kankse kunnat hitta ngt i borgholm men man vet ju aldrig. Sen var jag och tränade afropowerdance, det var kul :) Kollade till min lägenhet också, lite därför jag passade på att träna också. Har ju träningskort i växjö, så man får passa på. Och det är rätt skönt med lite variation på träningen, inte bara springa.

Nehe nu ska jag käka lite.

puss puss//Sandra


ge mig mer

Behöver jag säga detta, ÄLSKAR DETTA VÄDER :) Ge mig mer, gärna varje dag. Skulle aldrig tacka nej.
Har haft en jättebra dag idag i solen med Ida <3. Hon kom vid 11-tiden, och då åkte vi ner till sandvik och la oss och solade. Så himla skönt, blåste lite men det var gött ändå. Mycket trevligt och mysigt att umgås med dig igen, blir ju inte lika ofta nu som i Växjö då du bor mycket närmare. Får vi göra om snart i alla fall :)

Har precis diskat, och innan det åt jag tunnbrödsrulle. Det var mycket gott. Oskar är och tränar så han skulle äta när han kom hem. Funderar på om jag ska gå ut en sväng. Det är ju så himla fint väder ute, så det gäller att passa på så länge det varar.

ha en fortsatt bra dag i solen :)

Puss puss//Sandra


back on track

Idag är det måndag, en ny vecka med sommarlov :) Bara solen som fattas nu.
Men har rätt mycket annat och göra inomhus, så det kan få va lite mulet.
Var ute på en lång powerwalk innan, det var riktigt härligt och det var inte för varmt och inte för kallt ute. Det var helt okej, och nu har jag precis ätit lunch. Ska fortsätta med att städa lägenheten, och packa in det allra sista bland mina saker.

Helgen som gick var bra. Fredagen firade vi Oskar och Johan som tog studenten då. Var inne i stan och kollade när de sprang ut och åkte runt på stan. Regnade hela tiden. Tråkigt för dem. Men tror att de hade kul ändå :). Sen firade vi hemma i Näshult med släkten, bjöds på massa god mat  och dricka :). Sen på kvällen blev det kortspel med de som var kvar inne i fiastugan.
Lördagen var väldigt lugn, tog ner delar av partytältet, åkte till Norrhult kollade lite på fotboll, plockade lite sen framåt kvällen försökte vi sova eftersom vi skulle åka till Tyskland på natten. Men det gick inte så bra, eller sov väll en timme kankse och vilade lite också. Sen vid 1 t bar det iväg mot Tyskland för att köpa sprit med Oskar och Fredrik. Resan gick bra och vi hittade mycket gott. Men var rätt trött och sliten när vi kom hem. Sov lite i bilen några omgångar, men inte några längre stunder. Körde hem från Helsingborg för första gången. Men det gick väldigt bra faktiskt. :). Så nu har jag massa med dricka som jag ska testa nu i sommar. Jummi :)

Nehe dags och göra lite nytta.

puss puss//Sandra




Vart tog det fina vädret vägen?

Idag är det tisdag och idag har jag haft sommarlov i en vecka. Känns så himla gött, underbart är det.
Och hela förra veckan var det ju kanon väder, låg och stekte nästan varje dag.
Tror faktiskt att sommaren är här. Det har jag bestämt nu :)
Måste erkänna att det är rätt skönt när det inte är strålande sol också, för då hinner man göra lite nytta inne i lägenheten också. Ska fortsätta och packa upp här hos Oskar idag. För er som inte vet ska jag bo hos min pojkvän nästan hela sommaren, ska bo i Näshult några dagar med blri det nog. Men ska ha alla mina saker här i alla fall. Och det är inte lite saker man har. Vet inte riktigt hur jag ska få plats med allt. En hel del kommer nog få ligga i väskor, annars kommer det inte att gå.
En sak är i alla fall säker, och det är att när jag och Oskar flyttar ihop ska vi skaffa en trea.!

Idag ska jag in till stan och fika med Manda, Hanna och Ida. Ska bli mys. Ska storhandla lite åt Oskar också. LIte därför jag ska in, så då passar jag på att träffa mina underbara vänner också :) <3

Hade en helt okej helg. Både mys med älsklingen och fest med brudarna :). Fredagen grillade jag, Oskar, Ida och Björn ute hos Björn i Hörjesås. Det var mycket trevligt. Spelade badmintoin och kubb också. Så himla kul när man kan vara ute mkt på kvällarna nu och hitta på massa saker.
Lördagen blev det ramkvilla marknad en sväng, sen på kvällen blev det fest hemma hos Maja och Robban. Hade verkligen jättekul. Mkt snack och dansande :)

nehe nu ska jag göra lite nytta, innan det blir lunch och sen stan.

puss puss//Sandra

Lite bilder sen i lördags :)















Jag har lov hela sommaren (nästan)

Då var SOMMARLOVET här och det känns så himla bra.
Känns att det behövs lite ledighet.
Även att vi inte haft så mkt att göra nu, har man alltid gått och tänt på arbetet.
Så ska bli skönt att släppa allt som har med skola och göra.

Kommer ha lov några veckor, men sen kommer jag jobba några också.
Skönt och kul att tjäna lite pengar.

Nehe nu ska jag titta färdigt på Cougar Town sen blir det sängen.
Kollade på Despo innan med, så himla bra.
Synd att det var säsongsavslutning.

puss puss//Sandra


RSS 2.0