Då var man inne på sin femte termin på lärarutbildningen :)

Japp vi börjar verkligen bli veteraner här. Har haft kursintroduktion idag på utomhuspedagogiken och det känns helt okej faktiskt. Ska bli jättekul att gå denna kursen. Ser verkligen fram emot allt vi ska göra:)
Dagen i all ära har gått väldigt snabbt tycker jag. Började inte förrens vid 1. Så innan dess plockade jag upp lite grejer här i lägenheten, gick en runda sen duschade jag och åt. Efter det var det dags att gå till skolan. Efter skolan åkte jag och Ida ner på stan och shoppade lite. Eller det mesta jag köpte behövde jag verkligen. :) Sen har jag och Ida varit ute och gått. Och nu har jag ätit kvällsmat och håller på att plocka upp saker och rensa och så. Sammanfattningsvis har dagen varit helt okej :). Men jag har saknat min älskling lite faktiskt. :(

Helgen har också varit jätte bra. Har både tagit det lugnt och festat till att rejält haha. ;)
I fredags så var jag inne i stan och fikade och shoppade lite me Ida och Frida. Det var mycket mys. <3 sen när jag kom hem var jag ute och gick med mamma. Sen fick jag så jäddra ont i huvudet så kvällen blev rätt lugn. Men var och kollade på fotboll senare på kvällen då huvudvärken hade gått över. Sen blev de mys me baby resten utav kvällen <3.

Lördagen var jag och Oskar och kollade på möber till hans lägenhet i Lammult. Hittade en soffa som han ska köpa. Den var riktigt fin. Ska bli så mys att komma hem till honom i hans egna lägenhet alldeles snart. Sen på kvällen var det Augustifesten som gällde. Förfestade hemma hos Oskar med massa underbart folk. Hade verkligen jätte kul. Va en jätte lyckad kväll:) Ni är bäst <3

Söndagen var väldigt lugn. Kollade på filml, vilade och mös med älsklingen. SEn på kvällen åkte jag och baby till Växjö. Var och handlade sen kom Björn och Ida till mig. Lagade tacos och mös lite. :) Sen somnade jag gott i älsklingens famn. <3

Nehe ska plocka lite till innan jag ska gå och lägga mig. Börjar bli lite sömnig.

ha de så bra.

Puss puss//Sandra

Slapp dag

Idag har det varit en riktigt lugn och skön dag. Härligt att bara njuta av ledigheten. Måste ju passa på nu innan skolan börjar så. Men lite har jag gjort i alla fall :). Lagat mat till familjen, packat lite smått, varit ute och sprungit och varit och kollat på fotboll. En helt okej dag.

Älsklingen har ju fått en lägenheten nu också så himla gött. Ska bli så underbart mysigt att ha något eget att bo i på helgerna. Kommer ju vara i min lägenhet lite också, men mest blir det nog att vi är i hans i Norrhult. Så någon dag nästa vecka blir det nog att han får flytta in. Wiiie längtar :). Vi har snackat lite om att flytta ihop, men det är nog bäst att han bor själv lite så han vet hur det är att ta eget ansvar och så. Men sen om ngt halvår/år blir det nog att vi flyttar ihop. Det blir mys <3

Imorgon blir det fika och stan med Ida och Frida. Det blir mycket mys. Kanske shoppa något också nu när man har fått lön. Något litet i alla fall :) 

På lördag är det ju augustifesten också. Ska bli så himla skoj att festa till att med mina underbara brudar och Björn och Älsklingen:)

nehe ska äta lite nu.

Ha de så bra,..

puss puss//Sandra

Uppackning i Växjö

Idag är jag i Växjö en sväng. Har lånat Oskars bil så man får med sig lite saker. Så jag och Ida kom väll hit vid halv 12 tiden. SÅ vi har gjort lite på vårat arbete som behövde kompletteras. Har precis ätit mat och nu håller jag på att packa upp alla saker. Var så himla mycket kläder så jag var tvungen att rensa ur lite kläder också. Håller även på att frosta ur min frys och torka rent i kylskåpet. Så det är full rulle.

Känns helt okej att vara tillbaka i Växjö faktiskt. Men ett måste är att fylla på min frys och kylskåp. Det är ju så det ekar där inne.. haha..

Nehe åter till städandet och de..


puss puss//Sandra


Love it.

Ja vädret som har varit nu i några dagar är helt underbart. Men tror nog att de blir sista stekandet för denna sommar. Så ska vara ute så mkt som möjligt nu i em/kväll. Har klippt gräset, solat och badat idag. Hur härligt som helst i solen och i vattnet. Trodde de skulle vara svinkallt men det var jätte skönt.:)
Och igår var jag på Öland och stekte och badade också:). Älskar verkligen Öland och det var fortfarande fint där och rätt skönt i vattnet. Men det var nog årets sista dopp i havet i alla fall.

Nu har Hanna och Manda flyttat också. Känns lite konstigt. Men ja börjar ju me skolan snart så då kommer man nog ha massa annat att tänka på. Och Manda bor ju i Växjö så henne hoppas jag att man träffar lite oftare. Saknar i alla fall mina brudar. Ni är dom bästa <3

;Min Oskar är me helt underbar. Vad skulle jag göra utan dig. Älskar dig <3

Snart är sommaren slut och då börjar allvaret..

ska gå och göra sallad t maten nu i alla fall..

ha de så bra.

puss puss//Sandra

Längesen sist

Hinner knappt skriva nu på sommaren för man har så mycket annat att göra.
De är ju både bra och dåligt. Dåligt för att då hinner jag inte skriva något i bloggen. Men det gör ju inte så mkt. Har ju haft så mkt skoj i alla fall:)

Livet leker i alla fall med mig, tråkigt att sommaren snart är slut. Men har ju hunnit me rätt mkt som sagt var.
Och nu är det färdig jobbat för denna sommaren. Har varit jätte kul att jobba, fast lite jobbigt har de också varit förstås. Men de är gött att tjäna massa pengar i alla fall :)

Och imorgon fyller man år. Så ska ha lite kalas ikväll för de närmaste brudarna. SÅ ska väll börja förbereda lite snart tror ja. Tråkigt att inte solen är framme i dag heller. :(.
Och älsklingen fick ont i huvudet så han ligger och vilar lite. Känner mig rätt seg i huvudet jag med idag, är nog åska på gång. :(

nehe ska nog äta lite lunch nu.

ha de så bra.

Puss puss//Sandra


RSS 2.0