Slapp dag

Idag har det varit en riktigt lugn och skön dag. Härligt att bara njuta av ledigheten. Måste ju passa på nu innan skolan börjar så. Men lite har jag gjort i alla fall :). Lagat mat till familjen, packat lite smått, varit ute och sprungit och varit och kollat på fotboll. En helt okej dag.

Älsklingen har ju fått en lägenheten nu också så himla gött. Ska bli så underbart mysigt att ha något eget att bo i på helgerna. Kommer ju vara i min lägenhet lite också, men mest blir det nog att vi är i hans i Norrhult. Så någon dag nästa vecka blir det nog att han får flytta in. Wiiie längtar :). Vi har snackat lite om att flytta ihop, men det är nog bäst att han bor själv lite så han vet hur det är att ta eget ansvar och så. Men sen om ngt halvår/år blir det nog att vi flyttar ihop. Det blir mys <3

Imorgon blir det fika och stan med Ida och Frida. Det blir mycket mys. Kanske shoppa något också nu när man har fått lön. Något litet i alla fall :) 

På lördag är det ju augustifesten också. Ska bli så himla skoj att festa till att med mina underbara brudar och Björn och Älsklingen:)

nehe ska äta lite nu.

Ha de så bra,..

puss puss//Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0