Äntligen :)

Nu har jag också lyckats med min blogg. Innan har det varit Hanna som har fixat allting, jag har varit så dålig så jag har taagit in proffs ;). haha. Hon är så duktig så. Men nu blev jag inspirerad att fixa till min lite när Ida hade fixat sin blogg så fint. Och det var inte så svårt när man väll hade kommit igång. Bara man läste hur man skulle göra och tog det sakta och säkert. Så blev resultatet kanon :)
De är bara en sak nu som jag inte riktigt kan än. Men får väll höra mig för och se om inte någon kan hjälpa mig :)

Har varit hos Sanna och kollat på Idol nu ikväll. Det var mys. Sen när jag kom hem gjorde jag fruktssallad och kollade på Andra Avenyn. Var ju så himla sugen på fruktsallad så jag var tvungen att göra det :)
Annars har dagen varit helt okej, har kännt mig på jätte bra humör. Hösten kanske inte är så trist och deppig som alla säger? Eller jag ska inte säga för mkt, det kan ju ändras.

Nehe nu ska jag krypa ner i sängen och ringa till min älskling. Sen ska jag sova :)

Godnatt.

puss puss//Sandra

livet leker

Skolan går bra, kärleken går bra, allt går bra :) Ja livet leker för fullt hos mig. Trivs som fisken i vattnet :)

Idag har det varit en stressig dag känner mig. Var ute och sprang på morgonen, sen duschade och gjorde mig i ordning. Sen stressa iväg till frisören och fixa frissan. Sen hem packa väskan för skolan, åt en macka sen iväg för utomhuspedagogik där vi fick slöjdkunskap :) Riktigt roligt. Sen hem igen laga mat, ta det lite lungt, sen skulle jag fixa till min effekt hos frisören som blev lite konstig. Men nu är jag jätte nöjd. Och kvällen har varit helt okej också. Varit ute och gått med Sanna och hennes hund som hon är hundvakt åt. Så himla söt hund alltså. Man blir ju nästan kär.. haha

Nehe ska väll vika min tvätt som jag tvättade i helgen, sen blir det nog sängen. Känner mig rätt trött efter denna smäckfulla dag..

Saknar mina underbara brudar :(

Ha de så bra..

puss puss//Sandra

Ni är bäst <3


Jag kan om jag bara vill

Det är bara att ta sig i kragen och börja. Terminens första seminarium är avklarat och det känndes jätte bra. Det var ett väldigt bra och lärorikt seminarium. Nu är det nya tag som gäller. Ska skriva en uppgift i hälsopedagogiken och den ska vara klar tills på torsdag. Så det är bara till att börja. Är ledig imorgon så lär ju börja imorgon i alla fall, eller skulle va riktigt skönt om jag kom en bit faktiskt.

Helgen har varit jätte bra. Har både gjort det ena och det andra. Myst med älsklingen, myst med Ida & Björn, festat med mina underbara brudar, kollat på Frida när hon spelade fotboll och vann, varit på Ullared med älsklingen. Så jag hann med rätt mycket faktiskt. Kortfattat innehöll helgen nästan allt man kan önska sig :)

Nehe ska lägga mig nu tror jag. Ska upp tididgt imorgon och gå en promenad innan jag ska tvätta. Sen blir det till att plugga, plocka i ordning alla saker från Ullared, sen framåt kvällen träffa älsklingen. <3

Godnatt

PUss puss//Sandra



Jag kan om jag bara vill


Första veckan i skolan och lite till

Japp då har man snart klarat av två veckor i skolan:) Och det känns faktiskt jätte bra.
Hälsopedagogiken verkar intressant och utomhuspedagogiken verkar rolig. Eller dom är roliga och intressanta både två..;)

Och nu är allt me Oskars flytt färdigt, klarade av allt i helgen. Så det är jätte skönt nu när han har egen lägenhet. Känns jätte bra. Och det är så himla fint än så länge, lite lite saker men det kommer mer så småningom. Ska försöka boka in en inflyttningsfest också. Eller Oskar ska göra de :)

Var lite sjuk i helgen, hade svin ont i halsen och var helt seg. Inte så jätte kul, men det är redan bättre så. Har bara lite hosta nu. Hoppas det inte kommer tillbaka bara.

Var på stan innan idag på fm med Sanna innan vi började skolan. Handlade lite nödvändiga saker och så. Det kan också behövas ibland :). Sen hade jag föreläsning mellan 13-16. Efter de träffade jag Ida som ja inte har träffat på ett tag. Vi tog en promenad och snackade massa :). Sen lagade jag mat och nu har jag diskat. Tänkte att jag skulle städa lite nu kanske och kolla på fotbollen. Sen blir det Idol med Ben and Jerrys hos Sanna :). Blir nog lite plugg också, måste börja någon gång. Har den ena boken men har inte fått den andra än. Segt :(

Nehe ska göra lite nytta nu.

ha de så bra.

puss puss//Sandra

RSS 2.0