blandade känslor

Jaha då var man helt slut nu typ. Har försökt att plugga hela dagen idag så gott som jag har kunnat. Känner mig helt utpumpad på energi. Usch. Tur att sängen väntar på mig nu, ska bli så skönt att krypa ner.
Idag har det varit en konstig dag, ena stunden var jag jätte deppig och nere och allt känndes så himla jobbigt. Vet verkligen inte vad som håller på att hända me mig. Usch de är hemskt att må så.:S. Men sen nu ikväll ha jag mått mycket bättre. Var ute och gick i det fina vår vädret. Sån himla skön luft ute. Gött mos.

Tracy Chapman- The promise. Sån himla bra låt. Love it.

Min kusin har praktik här i växjö nu, pluggar juridik i lund annars.
Så på torsdag ska vi ta en fika nere på stan. Ska bli mys.:)

Har 3 uppgifter och en rapport som ska vara klara på fredag. Är klar med 2 uppgifter och har börjat lite på den tredje. Sen har jag börjat att skriva rapporten också. Så imorgon blir det plugg hela dagen igen. Segt, men skulle va skönt ifall man blev klar tills torsdag em. De skulle va ngt. Så kan man fika me kusinen i lugn och ro, och sen på kvällen kommer nog älsklingen. Hoppas hoppas. Du får mig alltid på bättre humör. Vet inte va ja skulle göra utan dig. Älskar dig i mängder<3

nehe nu ska ja gå och göra mig i ordning och sen ska ja ringa älsklingen och sen sova.

Godnatt gott folk.

puss puss


back on track

Shit va man har missat egentligen? Inget slår friskis.. Var på friskis idag jag och Ida. Så himla kul:) Wiie. Men varför måste det vara så dyrt för? Om de inte hade kostat så mycket hade ja gått mycket mer. Men ska försöka gå en gång i veckan nu i alla fall. Sen promenera dom andra dagarna. De blir fint:)

Veckan har gått segt och snabbt på samma gång. Har inte gått så mycket i skolan. Men har haft ycket att göra ändå. Men skönt att va hemma i lägenheten och fixa lite samtidigt som man pluggar.

I tisdags var jag hos Ida och gjorde scones. Det var gott. Blev riktigt lyckat faktiskt. Mycket mys<3


 

Igår hände inte så mycket. Var i skolan en sväng och lyssnade på information om vilka val vi ska göra till hösten. Vilka kurser vi ska läsa och sådär. Sen gick jag runt växjö sjön. Så himla härligt väder säger jag bara. Älskar det. Men kunde bli lite varmare och så kunde snön försvinna också. Då blir jag nöjd.:) Sen läste jag hela kvällen, skulle ju ha läst tre skönlitterära böcker tills idag. Och jag hann. Gött gött.

Idag hade vi seminarium om böckerna vi läst. Mycket intressant och lärorikt. Sen städade ja lite och fixade. Sen åkte vi på teater. Var på hole in one me skolan. Riktigt rolig va den. haha. Sen har ja och Ida varit och tränat ju. Och nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hit. Han var nere i stan nu. Så han är här snart:) Va jätte länge sen vi träffades. Har inte träffats sen i söndags. Gud vad jag saknar honom. Shiiit..

Nehe ska skriva lite till morgon dagens seminarium som vi har mellan 8.15-10.00.
Sen efter de ska ja och älsklingen ner på stan och shoppa.:) och mysa hea dagen me varandra. Bra va?.:)

Ha de så bra.

puss puss


tillbaka i Växjö

Jaha då var man tillbaka till Växjö och skolan igen. Efter 4 veckors praktik. Känns skönt att komma tillbaka på ett sätt, men tråkigt och jobbigt med alla uppgifter som ska skrivas och lämnas in. Saknar vfun lite me faktiskt. Har varit 4 bra veckor på nottebäcksskolan.:)

Var ju riktigt sjuk för 2 veckor sedan. Det var riktigt hemskt usch. Känndes inte bra att missa så mkt på vfun. Men så är det, mådde verkligen inte bra. Så de bästa va att va hemma och bli frisk och det blev jag till slut. Men nu har jag blivit lite förkyld:S usch. Men bättre att va de än att må så himla illa.

Helgen har varit helt underbar.
Fredagen kom brudarna hit. Manda, Ida, Hanna och Frida. Vi var hos Ida och förfestade. Trevligt som bara den. Va riktigt längesen jag festade så det var på tiden. Hade grymt skoj, massa härliga skratt och massa snackande. Sen stack vi ner på Grace och det var också jätte kul. Me förfesterna är ju alltid roligast. Tack för en underbart rolig kväll babes.
Love you<3
Lördagen
Dagen började med att jag, Frida och Manda vaknade och hade sovit i min 120 säng. Var lite stell och lte bakis. Men det gick bra sen att komma upp till slut. Sen när vi hade fixat oss åkte vi ner på stan en svöng. Sen när vi varit där en stund åkte vi hem. Eller jag blev avsläppt hos älsklingen. Så på kvällen badade vi badkar och mös. Var bara så himla trött så jag somnade väldigt tidigt.
Söndagen vaknade jag av att jag hade jätte ont i halsen och var snörvlig. Usch det var inte kul. Men det fick gå ändå, för vi skulle på dop idag. Oskars kusin döptes. Sen stannade vi kvar och fikade hemma hos kusinerna. Em/kvällen blev lugn. Läste lite och kolllade på tv me älsklingen.

Har haft redovisning idag om en lektion vi hade på vfun. Var nervös hela dagen typ, men sen när jag redovisade gick det jätte bra faktiskt. Som tur var:) Skönt att ha det avklarat.

Imorgon komma Frida och Manda till stan, så jag och Ida ska ner och ta en fika och så. Trevligt trevligt:)

Nehe ska äta kvällsmat nu, sen blir det nog sängen och läsa Kirre.

Ha de så bra.
puss puss

fortfarande sjuk

Fortfarande sjuk men som tur är börjar jag att må bättre. Så himla tråkigt att va ifrån vfu:n och bara vara hemma och må illa. Usch:(. Men doktorns råd börjar nog ge utslag, för ja känner knappt något illa mående alls nu. Hoppas hoppas jag kan jobba på måndag. Det måste jag bara göra alltså. Ska läsa lite litteratur som vi har till vfu: uppgifterna idag. Sen läsa en bok som vi har i uppgift me. Snart klar med den. Skönt.:)
Sen kommer älsklingen hit ikväll och tar hand om mig. Blir en lugn och slapp kväll.
Förresten så är jag i Näshult nu, för er som undrar.

Nehe ska väll läsa lite nu då.


puss puss


usch fy och blää

Jaha blev inget Helsingborg för mig i helgen. Mådde lite dåligt i torsdags men sen tyckte ja att de va bättre framåt kvällen. Men sen på fredagen spökade det igen. Så jag fick stanna hemma, shit va tråkigt de va. Va så sjukt festsugen i lördags, hade varit så skoj att skaka lite rumpa me brudarna. Men men. Och nu igår kväll kom illa måendet tillbaka igen. Åååå vill veta va de är för ngt. Ifall ja hade haft magsjukan hade ja ju vetat de, även om de inte är så trevligt. Men att gå runt och inte veta va ja är för sjuk gör mig galen. Men imorgon ska ja till doktorn, så hoppas jag får veta vad som är fel. Tråkigt att vara ifrån praktiken nu också. Usch, men inte kul att må dåligt i skolan. Känner mig ju helt orkes lös då.:(

Imorgon kväll ska vi gå på teater me skolan, hoppas jag kan ta mig dit i alla fall. Är ju bara 2 timmar lång så det ska nog gå. Missar ju så mycket annars. Och det vill jag inte göra..

Var hemma i Näshult i helgen, skönt att bara vara där och ta de lugnt. Få va för sig själv lite. Trodde inte ja skulle säga detta, men lite skönt att slippa älsklingen. Men sen efter några timmar saknade ja honom igen. Så är de. När kan är kär så är man. De vet ja:). haha.

Var på bio i söndags förresten, på män som hatar kvinnor. En riktigt bra film. Den var bra på många olika sätt. Nästan bästa thrillern någonsin:). Den måste ni se.

Nehe ska lägga mig och läsa lite nu. Mycket att göra även att jag är sjuk..:S

ha de bra.

puss puss

Shit va snabbt tiden går

Ja herre min gud. Idag är det redan torsdag och det betyder att imorgon är det helg. Gött mos.
Förra helgen var helt underbar. Jag och älsklingen åkte till Öland på fredagen och var där tills söndagen. Var i några bekantas stuga. Hade riktigt mysigt.
Fredagen blev lugn. Kollade på lets dance. Sen blev de sängen. Var helt slut efer veckan som hade gått.
Lördagen innebar sovmorgon. Så himla gött. Sen åkte vi t borgholm och myste lite, gick och fikade och lite. Senare när vi kom hem gick vi en lång runda och då såg vi även solnedgången vid havet. I love it.:) Sen käkade vi mat och hade en mysig kväll tillsammans.
Söndagen blev det shopping i Kalmar, sen kvällen blev lugn.

Veckan som har gått har varit bra. Har haft en del lektioner me eleverna och intressanta möten och sådär. Rolig vecka helt enkelt. Var och gymmade me brudarna igår. De va riktigt gött. Det behövdes.

Nehe om man skulle börja packa lite för morgon dagen kanske. Ska åka till Helsingborg me Manda, Maja och Louise. Hälsa på Maja där nere. Festa, snacka massa och bara ta de lugnt. Ska bli skoj:)

Ha de så bra.

Puss puss


RSS 2.0