sommaren är efterlängtad

Ååå vad jag längtar till sommaren. Ledig från skolan och bara ta de lugnt. Ska jobba lite, men gud va skönt det ska bli. Har verkligen börjat att räkna ner nu. Sommaren är verkligen efterlängtad. Sitter och lyssnar på winnerbäck och då längtar man ännu mer känns de som.

Dagen har varit seg och tråkig. Det var varit äckel värme och väder idag. Usch, nästan kännts som det skulle kommit åska. Men det blev de inte som tur va. Har pluggat lite smått idag, gått i skolan, varit på stan me Ida och tagit de lugnt. Fixat med bilder från min kamera lite. Tyckte att det behövdes. haha.

Va meningen att älsklingen skulle bo här hela veckan, men det blir inte så mycket me de. Igår hade han träning, men han kom sen ändå. Men rätt så sent. Och idag och imorgon har han match, så de blir inte lönt känns de som. Sen på torsdag är det ju valborg och då blir det feest. Tagga tagga tagga ;)

Får ta våran "prova på vecka" någon annan vecka. Vill så gärna flytta ihop me honom snart ju. Skulle va så underbart, och känner att ja behöver de.

Nehe nu blir det andra avenyn.

Ha de så bra..

puss puss



Visst längtar man? Soliga varma dagar, ge mig nu!!


måndag

Jahopp då var det måndag igen då. Dagen i all ära har varit kanon. Varit på toppen humör hela dagen. Känns mycket bättre, hoppas bara att de håller i sig nu. Vill inte må dåligt mer. Usch usch.

Hade sovmorgon idag, började inte förrens kl 2. Men tror ni inte att ja vaknar vid 8 i alla fall. Det var faktiskt lite surt. Men ja va pigg så jag gick upp vid 9 tiden. Började dagen med att baka bröd, medans det jäste var jag ute och sprang. Gött gött. Klarade hela rundan idag. Är så stolt:) så himla härligt efter man har sprungit, helt slut men känns riktigt bra. Sedan bakade jag färdigt mitt bröd och resultatet blev kanon. Solrosbröd är grejer de.:). Sen pluggade jag en liten stund också, innan jag började steka pannkakor till middag. Det var jummi.

Föreläsningen mellan 2-4 var väll sådär. Gav väll inte så jätte mkt. Men har nog användning av de sen hoppas vi. Sen hem och käka lite nybakat bröd och dricka kaffe. Sen bar det av till Sanna och plugga. Har ju tenta på fredag, som handlar om naturvetenskapliga begrepp. Så vi satt en bra stund me de. Men har kommit en bra bit nu. Känns som man har lite bättre koll på några begrepp i alla fall. De tycker vi om:) sen efter de har jag städat toaletten och diskat och fixat lite smått. Ida var här en sväng också. Trevligt trevligt:).

Nehe om man skulle ta och gå och lägga sig. Blir lite sovmorgon imorgon också. Blir föreläsning mellan 10-11. Har egentligen heldag med den förra kursen, men det är inte obligatoriskt och jag känner mer för att plugga till tentan då. Så de blir de.

Och vet ni, imorgon kommer älsklingen hem. Hoppas hoppas att han kommer hit. :)

Godnatt på er.

puss puss


älskling kom hem!!

Shit vad jag saknar min älskling. En hel helg utan honom har varit jobbig. Men det har gått bra ändå. Och när vi knappt kan prata me varandra blir det ju ännu värre. Vill höra din underbara röst hela tiden. Inser verkligen hur mycket jag älsklar honom <3. Men skönt att veta att han har de bra där borta i London. Hoppas han kan komma hit på tisdag när han kommer hem. Då vet ja en som skulle bli jätte glad.:)

Helgen har varit riktigt lugn. Känns skönt att ha en slapp helg ibland också.
Fredags åkte jag hem till Näshult där jag har varit hela helgen. PÅ kvällen träffade jag Hanna, Ida och Manda i Vetlanda. Hade lite tjejmys. Va riktigt trevligt. Ni betyder så himla mycket.<3

Lördag: Hela dagen var det kanon fint väder hemma. Så jag solade i stort sett hela dagen, från 12-16. Fast jag tog några pauser och gick in och pluggade lite. Skönt att ha kommit igång me tentaplugget nu i alla fall:) Sen på kvällen åt vi tacos och sen var jag, pappa och oskar ute på en promenad. Senare blev det robinson, godis och film. Så de va en trevlig kväll.

Idag har jag inte heller gjort så mycket. Kollat på film, var ute på en lång härlig promenad me massa bra musik:)
Och nu är jag tillbaka i växjö igen. Håller på att fixa lite i lägenheten.
Ska gå en runda me sanna om en stund.



Denna bild är tagen för några helger sen då vi var på Öland.:) Det var mys.

Nehe ska göra ngt vettigt nu.

Ha de så bra..

puss puss


härliga vår

Nu känner man verkligen att våren är på väg. Så himla gött väder. Varit ute och gått runt växjösjön idag. Det var riktigt skönt och gött:). Och igår låg ja och Ida ute och solade. Och innan dess var vi ute och sprang duktiga som vi är:) hoppas vädret håller i sig nu bara. De tycker ja om:) igår kom Oskar hit också. Lagade riktigt god mat, sen gick vi t växjösjön me Ida och Björn och köpte glass. De va nice. Sen blev de mys me älsklingen<3

Idag åkte Oskar till London och ska vara där tills på tisdag. Kommer sakna honom så mycket (gör de redan). Så tråkigt när man knappt kan ringa till varandra heller, för de är så satans dyrt. Men har tänkt att göra de någon dag och se hut mycket de kostar. Fick ett sms att dom har kommit fram i alla fall. Bra de.

Varit hos Sanna en stund ikväll me, hon hade bakat bröd. Så de käkade vi på och snackade och så. Det var trevligt.

Nehe om man skulle gå och lägga sig kanske. Föreläsning imorgon vid 8, segt men det går gå. Sen framåt 2 tiden bär det av till Näshult..

  Jag och älsklingen lagade god mat:)

 Härlig vårbild:)


Nehe nu väntar sängen.

Godnatt..

puss puss

ska bli skönt att komma hem

Japp imorgon bär det av till Näshult, hem till famlijen. Ska bli så himla skönt. Va rätt längesen jag var hemma faktiskt. Denna veckan har varit helt hemsk, usch. Därför jag inte har skrivit ngt. Har inte allt mått bra, usch. Vet inte va de är me mig. Och det är mkt i skolan nu också, så då blir det ännu värre. Men idag har det kännts mkt bättre. Och det är tur att det gör det.

Igår var Fredrik och mamma och hälsade på. Det var trevligt och skönt att prata ut lite me mammi. Sen kom älsklingen. VI var ute och gick, fixade mat och bara mös. Hade en riktigt trevlig dag igår och det kan ja säga att ja verkligen behövde.

Nehe håller på att tvätta, så ska gå och hämta de sista nu. Sen blir de nog sängen. Är jätte trött..

ha de så bra.

puss puss

äntligen klar:)

Ja då var jag efter många timmars plugg färdig med rapporten, uppgift 1, 2 och 3. Känns så himla skönt:)
Men nu är man inte lite trött, pluggat hela veckan som bara den. Ska bli så härligt me helg. Får se va som händer i helgen. Egentligen hade jag och Oskar tänkt att åka till öland med Hanna och Anton och träffa Ida och Björn.Men nu skulle tydligen Oskar ha träningshelg. Så himla typiskt. Jag som hade sett fram emot detta så himla mycket, komma iväg lite. Får väll åka utan Oskar då. Var verkligen så laddad för det här. åå tråkigt:(

Min kusin kom hit vid 5 tiden ungefär. Snackade massa och fikade lite. Det var trevligt och mumsigt.

Shit vilket väder det har varit dom här två dagarna nu. Helt underbart. Känner verkligen att våren är här. Men har inte varit ute så himla mycket, har ju haft så mycket att plugga. Usch, men det blev en promenad igår i alla fall. Och ikväll blev de en liten också. Och igår på kvällen åkte ja till älsklingen. Då gjorde vi fruktsallad och hade det mys<3

Nehe ska läsa igenom min rapport nu, så ja vet va ja ska säga imorgon.

Ha de fint.

puss puss

RSS 2.0