sommaren är efterlängtad

Ååå vad jag längtar till sommaren. Ledig från skolan och bara ta de lugnt. Ska jobba lite, men gud va skönt det ska bli. Har verkligen börjat att räkna ner nu. Sommaren är verkligen efterlängtad. Sitter och lyssnar på winnerbäck och då längtar man ännu mer känns de som.

Dagen har varit seg och tråkig. Det var varit äckel värme och väder idag. Usch, nästan kännts som det skulle kommit åska. Men det blev de inte som tur va. Har pluggat lite smått idag, gått i skolan, varit på stan me Ida och tagit de lugnt. Fixat med bilder från min kamera lite. Tyckte att det behövdes. haha.

Va meningen att älsklingen skulle bo här hela veckan, men det blir inte så mycket me de. Igår hade han träning, men han kom sen ändå. Men rätt så sent. Och idag och imorgon har han match, så de blir inte lönt känns de som. Sen på torsdag är det ju valborg och då blir det feest. Tagga tagga tagga ;)

Får ta våran "prova på vecka" någon annan vecka. Vill så gärna flytta ihop me honom snart ju. Skulle va så underbart, och känner att ja behöver de.

Nehe nu blir det andra avenyn.

Ha de så bra..

puss puss



Visst längtar man? Soliga varma dagar, ge mig nu!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0