seg

Denna dagen har varit seg och jag har haft ont i huvudet hela dagen. Det är inte förrens nu det börjar släppa helt. Skönt det. Skyller på det dåliga vädret som kom nu ikväll, mitt huvud gillar inte sånt väder. Vad hände med solen? Hoppas den kommer tillbaka snart.

Igår var jag i Näshult en sväng och gick en promenad med mamma härligt :). Sen slängde jag massa kläder som legat där ute väldigt länge och innan jag åkte hem hälsade jag på farmor en sväng :). Tomt nu när farfar har lämnat oss. Men hoppas att han har det bättre där han är nu <3.

Nu ska jag duscha och sen blir Grey`s :)



helgen

Då var det måndag igen och helgen har bara sprungit iväg. Har tillbringat den i Göteborg dels med tjejerna sen Maja, Hampus, Olle och Oskar. Blev en riktigt lyckad helg med shopping, god mat, tjejsnack, vindrickande, tacomys, ännu mera god mat och lite sol :) Var väldigt skönt att komma iväg, behövs verkligen ibland. Men nu gäller det att spara fram till resan i maj, funderar på att införa ett shoppingsförbud. Men ska fundera lite till och se hur mycket pengar jag har kvar när jag betalt räkningarna imorgon.

Idag var det min sista öppning på jobbet, för nästa vecka går jag upp och jobbar heltid. Känns mycket bra :)


 



Jag och Oskar på väg till Göteborg i fredags em :)






Snygga brudar redo för stan och shopping :)



Nu tar jag kväll och sätter mig i soffan framför tvn tills jag ska gå och lägga mig. Hoppas på lite mer sol imorgon så jag kan sola lite :)

Ge mig mer av detta underbara vårväder

Har precis varit ute på en liten cykeltur i det sköna kvällsvädret. Eftersom den har stått i Norrhult så har jag inte cyklat sen i höstas. Det har inte blivit av att vi hämtat den och sen när man har tänkt på det har man glömt det ändå. Men idag hade älsklingen tagit med den. Snäll som han är :)



Haft en bra dag på jobbet idag med påskpyssel och massa mys. ( Även att jag knappt har haft någon röst och haft ont i halsen) Hoppas att det går över till helgen då vi ska åka t Göteborg som ska bli enormt roligt och trevligt :) <3

...

Många tankar som snurrar för framtiden just nu, men glädjer mig med att det är så himla underbart väder ute och att jag har dem bästa vännerna, familj och pojkvän <3 Annars hade det varit jobbigt..

Plus att det går fint med mitt mål, jag är på god väg :)

Känner livet i mig igen

Idag känner jag verkligen livet i mig, är på otroligt bra humör och allt känns jättebra :) Har haft några veckor nu då min mage har krånglat, huvudvärk och magsjuka. Men nu är det bättre, är dock lite orolig att jag kanske är laktosallergisk eller vad man säger. Kanske därför magen krånglar :/.

Har haft en jättebra dag på jobbet, då det bla blev så härliga diskussioner när jag hade samling med de stora barnen och vi pratade om brand. Eftersom vi snart ska ha brandövning, är så stolta över dem att de kan så mycket. Sen vädret gör ju en på så himla bra humör, nästa vecka ska det bli 10-12 grader och strålande sol, hur härligt låter inte det?

Ännu gladare och lyckligare blir jag när jag tänker på att det bara är 10 veckor kvar tills vi åker till Cypern. Underbart :)

Premiär solning

Idag tog jag och Oskar tag i städningen här hemma. Så hela fm fram tills halv 2 har vi STORstädat, plockat massa och tvättat. Håller fortfarande på att tvätta, ska försöka få det tomt i tvättkorgen för en gångs skull.

Har även premiär solat på vår balkong idag och det var underbart. Så härligt att våren äntligen är här, hoppas det fortsätter så här. Love it :)

Ska snart dra ner och träna ett medel pass på frikis och svettis. Ska bli kul och skönt.
Var en vecka sen jag tränade sist, har inte kunnat träna sen dess eftersom jag har haft krångel med magen och sånt. Usch hoppas alla magsjukebasiller är borta nu!


RSS 2.0