Måndag igen och ny vecka

Idag är det måndag, jag är ledig, lite rastlös. Men ändå är det skönt att va ledig för idag känner jag mig lite seg, får hoppas det går över för ikväll ska jag på Zumba. Längtar :)

Än så länge har jag 2 dagars jobb den här veckan, känns helt okej. Men hoppas att någon mer ringer denna vecka. Blev jätteglad innan när de ringde från en förskola och ville att jag skulle jobba. Ska bli jättekul att jobba på förskola, har ju inte gjort det så mycket innan, bara praktiserat.

Helgen som var gick snabbt med det var en mycket trevlig sådan. Jag och Oskar hade halv 8 hos oss i fredags med Ida, Björn och Hanna. Det var mycket trevligt och gott :) Sen på lördagen kollade vi på Oskar som spelade cup i Växjö och så blev det lite shoppning på det också. Härligt :) I går, söndag blev det lite träning sen mys med brudarna i Vetlanda med kladdkaka, chickenburger och solsidan.

Nu ska jag ge mig på de sista flyttkartongerna som är kvar och hoppas jag får ordning på de som ligger i dem. Så endel saker kan åka upp, endel slängas och endel ställas upp på förrådet. Och så tänkte jag titta på OC samtidigt :)

Ha en bra dag.

Bye bye


Sambos

Har varit väldgt dålig på att uppdatera min blogg har varit så himla mycket. För er som inte vet så är jag och min underbara pojkvän numera sambos. Känns så himla bra :) Men vi funderar på en större lägenhet, eller det är nog mest jag som gör det. Funderar på att kolla på en 3:a här i närheten och se hur planlösningen ser ut. Hade varit skönt med ett rum till, egen tvättmaskin och balkong :)



Älskar dig <3


Veckan som gått

Första veckan som nyexaminerad lärare har gått väldigt snabbt då jag har vikarierat 4 dagar i Lenhovda. Jobbade i en 4:a och en 6:a, kul att komma och jobba lite i en ny klass :). Nu till veckan blir det bara 2 dagar, sen får vi se vad som händer. Söker jobb för fullt och i onsdags var jag på en anställningsintervju. Ska få besked om det jobbet i slutet av veckan som kommer. Håller alla tummar och tår. Vill ju jobba nu när jag är färdigutbildad och inte bara gå hemma.

Har även skickat in mina små kompletteringar jag hade på mitt examensarbete, så nu är det klart. Hoppas det duger för min handledare och examinator.

Har kommit igång med träningen nu också, så himla gött. Älskar att träna så himla kul :) Hoppas Zumban också kör igång denna veckan som kommer.

Igår på fm var jag i stan och fikade med Ida och Frida och gick en sväng på stan. Det var mycket mys. Var så längesen jag träffade Frida så det var på tiden. På kvällen blev det resturangbesök och revy med bästa gänget <3 Det var mycket trevligt och gott :) Kvällen avlutades med en omgång kortspel karriåker och skippo med Ida och Björn :)

Nu ska jag vika tvätten som jag har tvättat idag och fortsätta lite till med min städningen som jag påbörjade idag.

Bye bye.


Fröken Sandra :)

Nu har det gått lite mer än en vecka sen jag tog min lärarexamen. Förra fredagen var det cermoni vid Linneúniversitetet i Växjö, som innehöll sång, tal och blomsterutdelning. På fredagskvällen, lördagen fm och lördagskvällen blev det uppvaktning från familj, släkt och vänner. Känns så otroligt skönt att vara klar nu, inte har något mer att plugga utan nu är jag färdigutbildad lärare :) Det klingar väldigt fint i mina öron.

Tack alla för att ni ville vara med och fira detta med mig :)




det är mycket nu

Ja herre min gud, det är knappt man hinner med.

Göra redovising. Opponera. Examensfest på fredag. Redovisa på måndag, opponera på tisdag och ta examen på fredag. Kan säga att jag längtar tills januari är över. Men som tur är examensarbetet klart, godkänt för opponering och skickat till opponenten och examinatorn. Skönt. Nu får det bära eller brista.


RSS 2.0