Sista terminen på lärarutbildningen

Säger det med lite nervositet och lycka. Idag började jag sista terminen på lärarutbildningen. :)
Det känns bra, kursen verkar sådär. Rätt tråkig. Fast vi har ju bara haft en föreläsning än så länge. Så jag får hoppas att den kommer bli bättre. Och det kommer den säkert. Känner hur paniken börjar komma smygandes fram men känner samtidigt att jag är väldigt stolt och glad också :) Om ett halvår är jag klar, om jag inte ska söka någon kurs till våren. Men det tar vi då. Vill helst inte det, för jag är så himla sugen på att jobba. Men om det inte finns några jobb blir det nog plugga på någon kurs. Det får vi se :)

Helgen som gick var riktigt bra :) Va nog sista utefesten man var på nu också. Augustifesten i Norrhult.
Vi brudar körde på tjejförfest nästan hela förferren, men sen kom Björn och Stenviken. Men det var mycket skoj och trevligt.
Hade en jättebra kväll hela kvällen och natten ute, var på topp hela tiden. Det gillar vi. :)
Var inne på Hannas blogg och hittade en bild jag bara gillar så mycket. Måste lägga upp den :)
Den är sen i lördags..



Fotograf: Hanna Swanström

Älskar denna bilden. Så vacker :) <3



Nehe nu blir det sängen.
Börjar skolan tidigt imorgon. Föreläsning mellan 8.15-10.00 och 12.15-14.00.
Går dit med stora förhoppningar om att det kommer bli jätte intressant :) :)


Godnatt.
Puss puss//Sandra

regn regn och åter regn

Ja vet inte hur mkt det har regnat idag. Många gånger i alla fall. Nästan varje gång man har kollat ut.
Men lyckades komma undan det innan idag när jag gick min promenad. Snacka om rätt tajming :). Känns att hösten är på väg nu, sommaren gick alldeles för fort. Fast han med rätt mycket ändå. Men eftersom jag jobbade 6 veckor hann vi inte göra så mkt, inte i veckorna i alla fall. Men blev Öland tre gånger, Ven, Tyskland, Göteborg och massa annat mys. Och jag prickade verkligen in den bästa veckan på sommaren och ha semester på. V. 27 var nog det varmaste och finaste veckan på hela sommaren. Då var jag och älsklingen på Öland och på Ven. Underbart :)
Men nu får man se fram emot hösten istället, längtar faktiskt allra redan. På alla dessa mysiga mörka kvällar med tända ljus.

Nu har jag fått in det mesta i garderoreb. Skönt, men riktigt slut är det inte än. Men tar det sista imorgon, kanske lite mer senare ikväll. För nu ska jag och Ida åka och handla mat. Sen laga den och mysa :)


det senaste

Längesen man skrev här nu, men kommer förhoppningsvis bli bättring på det nu framöver när man börjar skolan igen och är hemma i Växjö i sin egna lägenhet igen.
Hänt mycket på senaste tiden, både roliga och bra och tråkiga saker. Men det är väll så det ska vara kanske, men så mkt tråkigt som hände i helgen i Norrhult på en och samma gång trodde jag aldrig kunde hända. Usch. Tänker på alla berörda, även att man inte kände människorna är det väldigt hemska saker som har hänt som man blir berörda av.

Sommarens jobb på Ädelfors är också över, sista veckan jobbade jag ju natt. Och det gick väll sådär. Gick jättebra när jag var där, men när jag skulle sova efter första natten gick det inte så bra usch. Det var jobbigt. Men sammanfattningsvis har det varit en väldigt bra jobbsommar, ser fram emot fredag då jag kommer få en fetinglön därifrån :)

Förra veckan var älsklingen ledig, även jag. Vi tog det lugnt och bara umgicks med varandra. Var i Gbg en sväng också, bodde på hotell, åt gott, shoppade och myste som bara den. Riktigt skönt att komma iväg lite :)

Och nu är jag i Växjö. Kom hit igår och ska vara här till imorgon kväll tror jag. Skönt att va här lite innan skolan börjar och komma iordning och så. Det är en hel del kläder som ska packas upp och sådär. Kände lite igår kväll att jag inte visste var jag skulle börja. Det var så mycket i lägenheten så man knappt kom fram. Men nu idag har jag äntligen kommit igång. Både rensat och plockat in.

Var och tränade igår också, så himla skönt att vara igång igen. Inte kunnat och hunnit med och träna så mkt i sommar ju.
Men nu ska det bli ändring.

Nehe tillbaka till att packa upp.

ha en bra dag :)

puss puss//Sandra

min födelsedag :)

Idag är det min födelsedag och jag har börjat den med att jobba natt.
Började vid halv 10 igår och slutar vid halv 8 idag. Och än så länge har det gått bra.
Men var rätt segt vid 2-3 tiden. Så nu är det bara 2 timmar kvar tills dom andra kommer och byter av. Gött :)

Ska fira dagen med lite kalas med familjen och älsklingen när jag sovit.
Hoppas jag kan sova länge, för jag ska ju jobba nästa natt med.
Men det löser sig nog :)
Nehe tillbaka till soffan nu ett tag till.


RSS 2.0