påskpyntat

Idag har vi haft påsklunch på jobbet och om man ville vara utklädd så fick man. Det var rätt många barn som var utklädda, jätteroligt och jättefina var dem. Även jag var påskgumma och en till personal på en annan avdelning var häxa. Tycker det är roligt när vi vuxna också klär ut oss för barnen uppskattar det så mycket. Har också haft samtal med chefen idag angående hösten och hur jag tycker det går. Ett mycket givande samtal. Sammanfattningsvis har det varit en helt okej dag idag :)
 
Började påskpynta lite i helgen med blommor och ljus. Nu ikväll har jag även satt fjädrar i påskriset och ställt fram påskägg och några kycklingar. Lite påsk är det här hemma i alla fall. Mysigt.
 
Ska bli riktigt skönt med några dagars ledighet. Känner att det kan behövas. Har jobbat på som bara den sen 3 januari och bytt jobb. Så jag tror att min kropp behöver lite återhämtning.
 
Kram Sandra
 
Bilder på påskpyntet
 
 

Våffeldagen

Ikväll har det varit våffelmys och Idamys. Det gillas starkt! Är så glad att jag har henne <3
 
 
Sommar sommar och vad jag längtar!
 
Annars har det varit en lång dag mellan  halv 8- 6 på jobbet. Först jobb fram till halv 2 sen möte mellan 2 och 6. Puh. Men lärorika diskussioner och mkt intressant vi tog upp. Men nu är jag helt slut.
 
Imorgon är en ny dag med öppning på jobbet så dags att gå och lägga sig.
 
Godnatt
 
kram Sandra
 

helgen

Idag är det söndag och slutet på helgen. Idag blir en slappardag, vaknade med huvudvärk inte så kul. Det har redan gått över lite men hoppas på att det går över helt så att jag kan träna sen i em. Är taggad! Annars håller jag på att tvätta, är inne på andra maskinen. Tänkte äta våfflor ikväll eftersom det är våffeldagen imorgon och imorgon kommer vi inte hinna med det.
 
Igår var vi i Näshult först hos Oskar och Sanna på inflyttningsfika, riktigt fint har de fått i sin lägenhet. Är också sugen på att fixa och dona med något nytt. Alltid kul att flytta och fixa med den nya bostaden, men inte så roligt att packa och städa i den gamla. Sen var vi i fias med farmor, Eva och Jonas, pappa och Anton. Vi spelade kort, fikade och grillade korv. Trevligt!
 
Nu ska jag plocka lite i lägenheten, kanske blir en promenad också får se vad huvudvärken tillåter.
 
Ha en skön söndag!
 
Kram Sandra

snart helg

Då var det fredag imorgon igen, veckorna bara susar förbi. Känns ibland som man inte riktigt hänger med. Händer mycket på jobbet, tur att det inte är långtråkigt i alla fall :) Imorgon blir en lång dag, ska senstänga. Jippi en fredagskväll, men eftersom det bara är var 6 fredag så kan väll det vara okej.
 
Föräldrarmötet gick kanonbra, är jättenöjd med min insats och mina kollegors :) Fick positiv respons från chefen så det var skönt och roligt :) Stärker självkänslan enormt :)
 
Har klickat hem lite vår och sommar kläder från hm nu också, längtar så tills det kommer :) Fanns massa fint. Men någonstans var jag tvungen att välja bort endel, får inte bli för mkt shopping!
 
Ska bli spännande att se hur mycket man får tillbaka på skatten också eller om man rent utsagt får betala tillbaka. Men håller tummarna för det första alternativet.
 
 

underbar massage

Igår var jag på efterlängtad massage, så skönt. Hon jag har gått hos innan har stukat handen så jag har inte varit sen i december och i och med att jag började nytt jobb i januari, så har det inte riktigt hunnits med. Men nu har jag bokat ny tid till hon den nya jag var hos igår. Är så spänd så jag måste gå, känner att jag kan unna mig det. Tycker jag är värd det.
 
Kom hem från jobbet för en liten stund sen, ska vila lite nu och ladda batterierna för föräldrarmöte ikväll. Spännande, hoppas det går bra. Är lite nervös, har bara haft ett innan.
 
kram Sandra
 

premiär solat

Idag har solen lyst hela dagen, det gör så mycket med humöret beroende på vad det är för väder. Så idag har varit en lugn och bra dag :) Vi gick en långpromenad i skogen på fm, skönt med frisk luft. Sen premiär solade jag på balkongen för första gången i år. Satt med jacka och filt över knäna, men i ansiktet stekte det riktigt skönt. Hoppas det håller i sig. Men man vet aldrig med det svenska väderet.
 
Har blivit bjudna på middag på påskdagen till mormor och morfar. Ska bli trevligt. Ska även bli skönt med lite ledighet vid påsk, känns som det kan behövas.
 
Ikväll vann både jag och Oskar på bingolotto, 4 sverigelotter. Hoppas dem ger något.
Nu tillbaka till soffan.
 
Ha en fortsatt mysig kväll.
 
Kram Sandra

nybeställt

Har precis klickat hem lite vårgardiner och lite kuddfodral som är lite våriga/sommriga. Kul med lite nytt. Har tänkt göra det länge men inte riktigt tagit tag i det. Längtar tills det kommer :) Har ringt vår hyresvärd om en sak också och de skulle komma imorgon och kolla/fixa det. Hoppas dem gör det.
 
Slutade tidigt idag, skönt att göra det en dag i veckan i alla fall. Svängde förbi h&m och köpte baslinnen och en vit baströja. Alltid bra att ha, mina andra börjar bli urtvättade. Imorgon är det fredag och det innebär helg. Ska bli skönt. Men jag fattar inte riktigt vart dagarna tar vägen. Känns som att man kommer till jobbet och sen åker därifrån. Fullt upp hela tiden, sen är det nog för att jag trivs så bra också.
 
Nu ska jag vila en liten stund, känns som det behövs. Sen blir det att äta, vika tvätt, diska och kanske en promenad. Får vänta lite med att träna eftersom jag varit förkyld och har sån hosta kvar.
 
Ha en bra em i solen.
 
 

snurrigt

Idag har det varit en bra dag på jobbet! Har väldigt mycket att tänka på just angående jobbet. Händer mycket nu i mitt huvud, stor tankeverksamhet. Igår var en rätt rörig dag, som var lärorik. Det är väll det som är själva skönheten med detta yrke, att ingen dag är den andra lik. I måndags när jag kom till jobbet möttes jag av en kille som kramade om mig och sa "Jag tycker om dig". Då värmer det gott i mitt hjärta, det gjorde hela min dag:)
 
Idag när jag kom hem stod dessa på bordet. Han kan när han vill Oskar <3
 
 
 
Nu ska jag ta en promenad i snön sen tar jag och sätter mig i soffan och rör mig inte förrens sängen kallar.
 
Kram Sandra

solen skiner

Idag skiner solen med lite inslag av snö. Ska bege mig ut på en promenad sen. Men först lite planering till jobbet. Måste ta tag i lite så jag inte har så mycket släpandes efter mig. Aldrig kul. Skönt sen när det är gjort då kan jag bara ta det lugnt resten utav dagen :)
 
Igår städade jag och älsklingen hela lägenheten. Så nu är det fint och iordning överallt :) Sen tvättade vi hela dagen också. Rätt skönt ibland när man inte har så mycket inplanerat, då hinner man med de som man alltid skjuter framför sig. Men på kvällen blev det melodifestivalen med Ida och Björn. Vad tyckte ni om vinnaren? Vi tyckte sådär. Hade inte han som favorit, men låten var ju inte dålig. Men det är bara att hoppas på att det går bra för honom.
 
Nu tillbaka till dokumentation, schema och lite annnat.
 
Kram//Sandra

våren närmar sig

Snön börjar försvinna och våren börjar komma mer och mer. Det tycker jag är underbart. Att kunna promenera på bar mark och ta fram cyklen, sitta på balkongen och sola. Jag tycker väldigt mycket om snö och vinter också men nu räcker det. I söndags när jag, Ida och Hanna var i Växjö tog jag mina converse och skinnjacka för första gången i år, härligt :)
 
Annars leker livet, trivs jättebra på mitt nya jobb. Planerna på att läsa till förskollärare till hösten finns kvar, ska söka när den kommer ut. Börjar bli lite sugen på att plugga, eftersom jag vill lära mig allt inom förskolan för det är där jag trivs som bäst just nu :)
 
Bjuder på en bild från Cypern förra året, är snart ett år sen vi var där. Tiden går så himla fort. Hade varit skönt med en ny resa, men det får vänta. Blir eventuellt Gotland i sommar så det får räcka för i år. Får bli att spara endel pengar också.
 
Ha en mysig fredagskväll.
Kram/Sandra
 
 

RSS 2.0