Mysig promenad

I förmiddags gick jag och Ida en promenad runt Ilharjen. En riktigt mysig promenad inne i skogen bland massa broar och snö. Var så skönt att komma igång dagen med en härlig promenad :) Förra helgen gick jag och Oskar den promenaden också. Har nästan blivit min favorit runda.

Annars idag tvättar jag, har också varit och storhandlat och lagat mat. Även kollat på några avsnitt av trekronor, är så spännande nu. Oskar har nästan legat på soffan sen han kom hem sen cupen vid halv 1. Han har haft ont i huvudet och mått illa. Så har fått ta hand om honom lite också, men nu mår han bättre. Min förkyldning som kom i fredags med huvudvärk är bättre idag, igår var jag väldigt seg. Hoppas det bara är en mini förkyldning.

Vid 7 ska vi spela Bingolotto, hoppas vi vinner något. Men innan det blir det semla, kaffe och lite mys.

Ha en bra söndagskväll :)


                               Här är några bilder sen Oskars och min promenad förra söndagen runt Ilharjen


Bokat och klart

Igår kväll en bit in på natten bestämde vi oss för vilket hotel vi skulle åka till. Det var många om och men och ja och nej fram och tillbaka. Men till slut fick nog främst jag ge mig och följa de andras alternativ. Men nu såhär i efterhand var det nog rätt smart, för annars hade det nog blivit väldigt dyrt.
Så i maj åker jag, Oskar, Ida och Björn till Cypern. Kommer bli grymt och helt underbart. Längtar som bara den. Ida har redan börjat planera vad hon ska ha med sig, söt hon är. Men det kommer gå snabbt som allt annat, rätt som det är, är maj månad här och vi sitter på ett flyg till Cypern. Wiiie..



Utomlandsplaner

Jag, Oskar, Ida och Björn har sen ett tag tillbaka pratat om att åka utomlands i maj. Och nu har vi börjar kolla runt lite på vart vi vill åka och kollat upp om vi får ta ledigt. Och det fick alla, gud så skönt :) Har hört runt lite var andra har varit och vad de rekommenderar för något. Svårt att välja när man aldrig har varit utomlands :/. Men nu lutar det nog mot Nissi Beach på Cypern. Har alltid velat åka till Cypern och Nissi beach hade Ida hört skulle vara bra. När man kollar på bilder därifrån ser det underbart. I helgen ska vi boka och då kommer det kännas mer verkligt. Är sjukt taggad :) Längtar :)

Förlovning

4,5 år har gått sen vi blev tillsammans, det firade vi med att förlova oss 16/1 2012.
Vi åkte till Sansjöfors Wärdshus och åt god oxfiléplanka och varsin god efterätt. Åkte vidare till en jättefin sjö där vi stannade och bytta ringar. Mysigt <3
När vi kommit hem forstatte kvällen med ännu mer mys och kärlek.
Älskar dig nu och föralltid Oskar Grahn <3





          

Välkommen 2012

God fortsättning och hoppas det nya året har börjat bra för er :)


RSS 2.0