Glad påsk

Då var påsken här och jag och älsklingen ska ha några fina dagar tillsammans och med familj, släkt och vänner. Det gillas starkt :) Och underbart väder är det ju idag också och det ser ut som hela helgen som ska vara fin :)

Har varit ute och sprungit nu på fm och det gick jättebra. Klarade hela rundan idag, gött :) Men det var sjukt varmt att springa. Har duschat nu men är varm ändå. Ska snart dra ner till Oskars föräldrar och få lite påskmat tror det skulle bli lax det ska bli gott :)

Önskar er en Glad Påsk :)

Puss å kram Sandra

Här kommer lite bilder från veckan.






Den är funnen :)

Äntligen är min svarta spets-bh funnen. Som jag har letat. I söndags när jag skulle lägga in kläder i min byrå så tänkte jag att jag kunde rensa och vika allt snyggt. När man jobbar så blir det ofta att man bara slänger i jeans och tröjor i lådan utan att vika. Så den sista lådan jag skulle fixa var bland tjocktröjorna och längst in bland dem ligger min bh. Hur den har hamnat där vet jag inte. Den har väll kommit med någon tröja någon gång. Men nu är den i alla fall tillbaka. Var en väldigt lycklig flicka då :)


duktig tjej

Gick in mina löparskor här hemma innan och blev sugen på en löparrunda. Så gav mig ut och sprang för första gången i år. Har sprungit en gång på löpband men detta var första gången ute. Och det gick väll rätt bra i alla fall. Rundan var 3km och jag sprang mellan 2-2,5 så jag tycker det är godkänt i alla fall. Det var riktigt skönt i alla fall och skorna satt som en smäck. :)

 




Underbart väder

Påsklovet kunde ju inte starta bättre, super skönt väder ute. Underbart :) Har legat i solen några timmar idag hos Oskars föräldrar. Började läsa Att älska som en porrstjärna och jag kan ju knappt sluta läsa. Superbra bok. Härligt att det tar lite nu också. Känns bra att bli brunare nu igen.

Annars har jag tvättat, lagat mat som jag avnjutit nu i min ensamhet. Så kan det vara ibland, tur att jag ska träna snart om en liten stund. Så tror jag att Oskar är hemma när jag kommer hem.

Nehe nu måste jag gå upp till gympasalen för att hinna till Zumban :)

ha en trevlig kväll i solen :)

Puss å kram

Lördag

Var som sagt inne i stan på fm och köpte skor och handlade mat.

Sen vid 1 åkte vi på kalas hos Elin som har fyllt 25 nu i veckan och firade henne. Fick jättegod smörgåstårta och sen kladdkaka, betoning på kladd. Måste be om receptet på smörgåstårtan, riktigt smarrig var den. Vi har varit där hela em kom hem för en halv timme sen. Är rätt trött nu, men det är bara att ladda om batterierna för snart ska vi åka in t Ida och Björn på pokerkväll. Hanna kommer också. Ska bli riktigt trevligt.

Så nu är det dags att svira om, funderar på om man ska dricka något ikväll. Hm. Lite sugen men jag vet inte.

Ha en bra lördagskväll :)

Puss å kram// Sandra

Dagens köp

Har under en längre tid behövt nya jobbarskor och nya löparskor. Och nu i veckan fick vi ett erbjudande från Stadium där man fick ta 3 skor och betala för 2. Så då slog vi till, Oskar har behövt ett par fotbollsskor nu ett tag också. Så på stadium blev det löparskor, fotbollsskor och ett par converse. Har varit sugen på ett par converse ett tag nu. Och när man fick ta ett par skor "gratis" blev det ett par vita converse. Är så nöjd med alla 3 par skor. Men de råsa converse var sjukt snygga också. Och på hälsobutiken Life blev det ett par jobbarskor, som var väldigt sköna.


Lördagskväll

Lördagskväll och jag sitter med ett glas vitt i handen. Väntar på att Ida och Björn ska komma på lite Mys. Älsklingen har gjort någon god paj som står i ugnen och jag har gjort en god sallad till som vi ska smaska på sen.

Idag har det varit strålande solsken hela dagen (är fortfarande) och jag har solat för första gången så jag t.o.m har fått lite färg. Känns så skönt att våren äntligen är här och det börjar bli lite varmare.

Vi har städat lägenheten idag, bytt gardiner i köket, tvättat och varit och kollat på fotboll i Lenhovda. Det var där vi satt och solade i varsin brassestol :)

Mamma sa att det ska bli ännu varmare imorgon, hoppas på det så jag kan sitta lite i solen då också. Och imorgon spelar Oskar fotboll så då blir det nog att kolla på honom också.

Bara en vecka kvar innan påsklovet, ska bli skönt att vara lite ledig. Känns som att det kan behövas. Har varit väldigt mycket nu sen jag började i Åseda. Men som tur är så kommer jag in i jobbet mer och mer för varje vecka som går.

Ha en bra lördagskväll :)

Puss å Kram// Sandra


Helsingborg here we come

Har packat färdigt och gjort i ordning mig. Ska käka lite nu innan Hanna, Ida och Björn kommer och hämtar mig så vi kan åka till Växjö. Där möter vi upp Manda och sen tar vi tåget till Helsinborg till Maja.

Ska bli en riktigt nice helg, har sett fram emot denna ett tag nu. Shopping, fest och massa girltalk. Me like :)
Det är första gången vi ska hälsa på Maja också, så det ska bli kul att se hur hon bor och så.

Förresten så går jobbet bra, jobbar ju som klasslärare i en årskurs 4 för er som inte vet. 60 % där och 15 % som resurs i en etta. Mycket nytt att lära sig, mycket att hålla koll på. Men oftast är det i alla fall roligt :)

Nehe ska käka lite nu, klockan börjar bli mycket.

Ha en bra helg :)

Puss å kram Sandra


RSS 2.0