Sommaren är här

Ja hoppas verkligen att det är sommaren som har kommit.
Har varit så himla gött väder idag, kan knappt tro att det är sant..;)
Har solat hela långa dagen idag. Så härligt. Det tycker vi om att steka i solen och bli brunis:)
Har spelat kubb och minigolf me älsklingen också. Blev oavgjort i kubben. Men minigolfen vann jag. :)
Har ätit jordgubbar idag också. Det var riktigt jummi.

Helgen i övrigt har varit trevlig, mysig och rätt så lugn faktiskt.
Fredags var det mys me brudarna som gällde. Lagade tacos i Mandas kök som för övrigt var fullt me disk. haha. Men det gick bra ändå:). Sen blev det massa tjöt och så. Nice nice:)
Lördags firade vi farmor på mors dag i fias. Käkade god mat och så. Trevligt trevligt. Sen åkte jag och älsklingen in på bal i Vetlanda. Träffade Manda, Ida och Frida där. Det var kul och titta på alla fina bilar och klänningar och pojkar såklart. haha. Tänk att det är 2 år sen man gick på bal själv. Usch tide bara springer i väg. Pratade med mamma lite igår om att jag redan gått 2 år på lärarutbildningen. Känns inte som man har gått så länge. Men tänk, nästa vinter kommer jag vara färdig lärare. Hur gött känns inte det? Det känns kanon:)
Men i alla fall, efter balen åkte vi till Oskars farmor och farfar och käkade grillat. Det var riktigt gott. Sen blev de robinson och mys me bästa<3.

Nehe sista lektionen i skolan imorgon då. Känns så bra. Men än kan man inte ta sommarlov. Har en uppgift kvar som måste skrivas. Men ska sitta med den måndag-onsdag. Så hoppas ja blir klar då. Sen låna älsklingens bil på torsdag och ta med alla saker hem från Växjö till Näshult. Sen är de sommarlov som gäller. Wiiiee. Sola, bada, slappa, grilla, umgås me de bästa och jobba lite. Sommaren är så efterlängtad.

Ha en härlig kväll gott folk.

Puss puss//Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0