Sommaren är här

Ja hoppas verkligen att det är sommaren som har kommit.
Har varit så himla gött väder idag, kan knappt tro att det är sant..;)
Har solat hela långa dagen idag. Så härligt. Det tycker vi om att steka i solen och bli brunis:)
Har spelat kubb och minigolf me älsklingen också. Blev oavgjort i kubben. Men minigolfen vann jag. :)
Har ätit jordgubbar idag också. Det var riktigt jummi.

Helgen i övrigt har varit trevlig, mysig och rätt så lugn faktiskt.
Fredags var det mys me brudarna som gällde. Lagade tacos i Mandas kök som för övrigt var fullt me disk. haha. Men det gick bra ändå:). Sen blev det massa tjöt och så. Nice nice:)
Lördags firade vi farmor på mors dag i fias. Käkade god mat och så. Trevligt trevligt. Sen åkte jag och älsklingen in på bal i Vetlanda. Träffade Manda, Ida och Frida där. Det var kul och titta på alla fina bilar och klänningar och pojkar såklart. haha. Tänk att det är 2 år sen man gick på bal själv. Usch tide bara springer i väg. Pratade med mamma lite igår om att jag redan gått 2 år på lärarutbildningen. Känns inte som man har gått så länge. Men tänk, nästa vinter kommer jag vara färdig lärare. Hur gött känns inte det? Det känns kanon:)
Men i alla fall, efter balen åkte vi till Oskars farmor och farfar och käkade grillat. Det var riktigt gott. Sen blev de robinson och mys me bästa<3.

Nehe sista lektionen i skolan imorgon då. Känns så bra. Men än kan man inte ta sommarlov. Har en uppgift kvar som måste skrivas. Men ska sitta med den måndag-onsdag. Så hoppas ja blir klar då. Sen låna älsklingens bil på torsdag och ta med alla saker hem från Växjö till Näshult. Sen är de sommarlov som gäller. Wiiiee. Sola, bada, slappa, grilla, umgås me de bästa och jobba lite. Sommaren är så efterlängtad.

Ha en härlig kväll gott folk.

Puss puss//Sandra

full rulle

Idag är man ledig, men det är full rulle ändå. Inget pluggande med mkt att fixa ändå.
Har diskat, sorterat bland massa papper och arbeten som jag har i mitt skåp. Skönt och ha allt i ordning:)
Det är endel att fixa innan man åker hem för sommaren. Har inte hunnit med sånt här innan, det har varit så mkt pluggande då. Men nu ska vi bara läsa en skönlitterär bok om sex och samlevnad. Och ja ska läsa Livet enligt Rosa. :). Sen ska vi redovisa sen och så har vi kvar en uppgift där vi ska skriva om sex och samlevnad. Sen sommarlov :)
Gött gött.

Nehe tillbaka till städandet, och snart blir det mat :)

ha en bra dag

puss puss Sandra

då var det gjort.

Japp då var man äntligen klar med fördjupningsarbetet och redoviningen. Gött :)
Gick runt och var nervös hela fm idag fram till 1. Usch det var jobbigt.
Men som jag trodde, så klarade jag och Ida redovisningen galant.
Vi är verkligen bäst!! Det känns så jäddra gött nu alltså. Sommarlovet står vid dörren och knackar på snart. Wiiie så underbart:)
Efter det åkte vi ner på stan för att fira lite:) blev lite mc-donalds. hihi.
Hade tänkt och fika, men vi var så hungriga så det blev käk istället.:)




Nu ikväll har jag varit me älsklingen, eller han kom vid halv 8 tiden. Så vi har varit ute och åkt lite i hand nya bil.:) Riktigt nice var den:) Så nu är han riktigt glad och stolt. haha. Var och handlade lite mat som vi sedan åt till kvällsmat. Det var mys.
Och nu blir lite mys me älsklingen. <3

Puss puss Sandra

kalas

Är vi Vetlanda nu hos Hanna och ska snart på kalas hos Frida:). Hon fyllde ju år förra helgen, men vi hann inte med att fira henne då. Så det blir lite mys där ikväll me brudarna<3

Helgen har gått väldigt snabbt, men har haft sjukt kul me min sötis Ida. Och våra grabbar.
"När det blir varma sommardar, kom ihåg mig då kom ihåg mig då" Snacka om att jag och Ida skrek igår när du&jag sjöng winnerbäck. Så himla bra.

Uppdatering om helgen kommer senare.

ha en underbar söndagskväll allihopa.:)

puss puss//Sandra


haha

Idag har jag och Ida lagat god mat tillsammans. Det blev isterband, potatis och stuvning. Det var riktigt jummi. Måste vi göra om oftare bruden :)
Men samtidigt som vi lagar mat ringer älsklingen och han berättar att han ska hjälpa till med maten hemma. Rätt så vanligt. Men har inte kommit till det bästa än. De skulle äta rostade rotsaker och grillat. Rostade rotsaker, haha så söt. Första gången jag hörde det. Heter det inte rotfrukter? Har jag alltid trott. Men kanske hade fel. Nedå ska inte mobba min plutt.  Han är så underbar så <3
Och imorgon kommer han hit på em, det blir mys.

Nehe nu blir de sängen.

puss puss//Sandra

sängen väntar

Dagen har bestått av plugg, vila och en löprunda :)
Jag  och Ida har suttit me arbetet från 8 till 16.30. Så duktiga vi är. Fick mycket gjort även idag. Gött gött. Tar nya tag imorgon igen. Var helt slut när ja kom hem. Åt middag, sen la ja mig och vilade en stund. Det var skönt. Sen gjorde ja klart en annan uppgift och sen blev det en löprunda me Ida. Det var riktigt gött. Och som dom senaste gångerna klarade vi hela rundan idag också :)

Bara 1 och en halv vecka kvar nu till sommarlovet. Shit va skönt det kommer bli. Längtar som bara den. Men snart så, snart är den härliga sommaren här :) Och då kommer jag vara den lyckligaste flickan i världen <3




Mysig bild sen utflykten i söndags..

Ha de så bra gott folk.
puss puss




Om du bara vill så säg till, jag kan vara din vän när natten faller.

Love this song

Why don ´t you come over here? You´ve got me saying Aaayooo! I need you right in front of me ! <3

plugg, plugg, plugg

Japp dagen har bestått av endast plugg. Så känner mig rätt utpumpad på energi nu faktiskt.
Känner att jag går på någon sorts över energi för tillfället. Och de kommer ja nog göra tills skolan är slut. Känner att jag har noll motivation till att plugga, vill verkligen vara ledig nu mer än något annat. Men den där överenergin är rätt så bra faktiskt. Eller de funkar för ett tag i alla fall, skulle aldrig palla att gå på den jämt. Usch.

Helgen som var gick väldigt snabbt, men kortfattat var den väldigt bra :)
Fest på fredagen hos Manda och Louise, sedan hotellet. Det var mycket trevligt och skojigt.
Lördagen var jag mycket seg, orkade typ inget förrens sent på em. haha. Älsklingen kom runt 3 tiden :) På kvällen åt vi tacopaj som ja hade gjort sen kollade vi på robinson och Eurovision Song Contest. Det var mysigt.
Söndag var också rätt så lugn. Jag och älsklingen var på utflykt ute i det gröna i Näshult. Det var väldigt mysigt. Sen på kvällen blev de lite fotboll, plugg och film.. Sen somnade ja gott i älsklingens famn. <3

nehe nu blir det sängen, ska upp tidigt imorgon för att jobba på vårat fördjupningsarbete.
godnatt.
puss puss.

överlycklig

Tror jag är den lyckligaste människan på jorden just nu faktiskt.:) Fick ikväll veta att jag klarade den naturvetenskapliga tentan. Wiiiie. Sån lättnad. Så nu har ja fått lite nu energi som jag kommer lägga allt på vårt fördjupningsarbete.
Och nu ska ja gå och lägga mig och somna gott i älsklingens famn.:)

God natt.

puss puss

Dålig uppdatering?

Japp lite dålig uppdatering har det varit här. Men har varit väldigt mycket den senaste tiden faktiskt. Och när de har varit lite lugnt har ja inte orkat skriva ngt här ;)

Är så himla mycket plugg nu. Vi har ett stort fördjupningsarbete som jag och Ida håller på med för fullt. Har kommit igång och skriva på datorn nu i alla fall, efter ha letat efter massvis med litteratur. Så det känns skönt att va igång nu i alla fall. Kollade innan att vi ska ha 15-18 sidor, men i dom sidorna igår första sida, innehållsförteckning och referenslista. Så allra redan har vi skrivit 3 sidor. En bra början:). Sen har jag en annan uppgift där jag har gjort klart halva. Ska sitta me den lite nu på fm, sen vid 1 är det seminarium om Dilemma. Så ska läsa lite om det också. Sen efter de blir det lite skrivande på det stora arbetet igen:).

Helgen som har varit var väldigt lugn och skön. Kännde att jag behövde de. Fredagen pluggade jag hela dagen. Duktig som jag är:) sen på kvällen blev de väldigt lugnt. Oskar var ute och festade så jag var hemma oc fixade lite i lägenheten och kollade på tv och så. Skönt att va själv ibland också efter en stressad vecka.
Lördagen började me att ja vaknade i älsklingens famn. Så mys <3. Gick upp och bakade bröd och Oskar låg kvar och vilade. Kan säga att han inte var så himla pigg. haha. Sen åt vi frukost och duschade och gjorde i ordning oss. Sen blev det stan en sväng. Köpte strumpor, smink och ljus. Så shoppade inte så värst mkt. Sen åt vi middag nere på stan också. Var en solig och mysig dag på stan, hyrde några filmer och köpte mat också till kvällen. Kvällen var jätte mysig. Fixade våran mat. Det blev revben, vitlöksbröd och massa frukter. Jummi. Kollade på film och så blev det mys på högsta nivå <3
Söndagen åkte vi till Norrhult. Älsklingen klippte gräset och jag pluggade och solade. Sen åkte vi till Näshult och kollade på fotboll. En rätt tråkig match och kallt var det. Men men. Sen gjorde jag och älsklingen kvällsmat för vi var ensamma hemma hos honom. Sen blev det film och mys. Love it <3

Igår satt jag och Ida me fördjupningsarbetet hela dagen. Eller till halv 5 satt ni. Så duktiga så:). Sen åkte jag till Norrhult och kollade på fotboll. Det var ju derby mellan Norrhult-Åseda. Men var inget toppen väder att kolla på fotboll i, rengnade och var ruggigt. Och de värsta var ju att Norrhult förlorade. Tråkigt :( men men så kan de gå.

Nehe nu blir det lite plugg, undra om man kan sola lite i dag kanske?.:)

Ha de fint.

puss puss



Älskar dig

Bara jag som vill ha sommar och lov?

Kortfattat har dagen varit seg och tråkig.
Åkte med bussen från Näshult till Vetlanda idag på morgonen, sen buss från Vetlanda till Växjö. Blev många timmars bussresande där. Men det var skönt, satt och sov en bra bit. Gött. Idag har jag och Ida börjat med vårat fördjupningsarbete inom hållbar utveckling, som ska handla om avfallshantering. Visst låter de jätte spännande? Eller inte, men skönt att va igång nu alla fall. Har suttit me de några timmar i dag, sen har jag gjort halva av en annan uppgift. Känns skönt, längtan efter lov blir bara större och större. Men har hämtat lite nya krafter nu så hoppas att jag ska klara av det sista nu innan lovet. Håll tummarna för mig. Vädret har varit helt trist idag också, usch. Vart tog de fina varma vädret vägen? Hoppas de kommer tillbaka snart igen.

Var och handlade lite mat innan me Ida, sen lagade ja mat. Kycklingsoppa med curry blev det. Det var jummi. Sen var ja och Ida ute och sprang. Så himla gött. Och även idag klarade vi hela rundan. Vi är så himla bra:) Blir kanske en runda imorgon me. Har inga lektioner denna veckan, men det blir ju massa plugg ändå. Men men, så är de.

Igår var ja hemma i Näshult och pluggade en hel del, jobbade lite, firade brorsan som fyllde år och var på fotboll. Skönt att va hemma lite ibland.

Längtar så in i till Allkårsfestivalen. Wiiie kommer bli så himla kul:)

Nehe nu blir det sängen, är så himla trött..Gäsp...

förresten är ja väldigt sugen på att baka bröd snart igen. Det är ju så himla gott me nybakat bröd. Jummi:)

ha de så bra. puss puss



Nu tar vi våra sista krafter som är kvar och ger gärnet på detta arbete. Snart är det sommarlov, så det klarar vi bruden :)


söndag

Jaha då har en helg gått igen. Men haft en jätte bra helg me mys, fest och slappande.

På valborg var det fest hos Hanna i stan, med massa trevligt folk. Grillade och så först utomhus. Det var riktigt mys. Sen gick vi bort t brasan och kollade in den. Sen blev det fest för hela slanten igen hos Hanna. Kortspelande, massa snack och drickande. Det var mycket trevligt, saknade dansandet lite. Men jag överlevde. ;)

Fredagen var mycket mycket lugn. Vaknade hemma hos Björn runt 11 tiden eller ngt sånt. Sen blev det kebabpizza till frukost. Det var jummi och välbehövt. Sen åkte jag och älsklingen hem till Näshult. Låg och myste och stekte i solen. Det var riktigt gött. Kvällen var lugn, var helt seg hela dagen usch. Men hann med och baka lite kaka också. Det var gott:)

Igår så stekte jag lite till i solen, måste ju passa på när det är så himla gött väder ju.:) Sen packade jag och älsklingen ihop lite fika och begav oss ut på picknick. Vi gick bara ner till sjön men det var mycket mysigt. Fikade, myste och solade lite. Mycket trevligt. Sen på kvällen åkte vi in t Vetlanda för att kolla på crousingen med Ida&Björn Hanna&Anton, Teddy&Karin, massa fina bilar var det. Men det blev lite långdraget där i slutet. Men tur att några tyckte det var skoj. Satt på ceylan och kollade på alla bilar, dom andra drack lite öl och så, medans jag drack cola. Skulle ju köra hem sen på kvällen, och hämta mina bröder också. Så så fick det bli. Efter vi varit på stan gick vi upp t Björn och spelade lite spel och myste. Mycket trevlig kväll brudar och grabbar:)

Idag har jag inte gjort så mycket. Sov väldigt länge idag faktiskt. Opps. Men det kan behövas ibland. Har kollat på film me älsklingen. Sen åkte vi till Åseda och hämtade pizza till alla. Och nu tror jag att ja och älsklingen ska mysa ner och i en filt och kolla på film. Sen blir det nog promenad om jag får med honom ut. Hoppas det.

Nehe nu ska ja ge min älsklingen världens största kyss. För det är han värd. <3

puss puss

RSS 2.0