tiden går fort

Sommaren är här med underbart väder, försöker njuta så gott det går mellan jobbpassen och fix i huset. Har redan imorgon bott här i huset i Ekenässjön i 1 vecka. Sjukt vad snabbt tiden går. Vi älskar vårt hus och vi plockar och fixar varje dag. Oskar har börjat med renoveringen av sovrummet och idag var vi och valde tapeter. Svårt men till slut blev det superbra. Längtar tills det är färdigt. Var även på Ikea och köpte lite smått och gott. Imorgon tar vi lite paus från fix och uppackning och drar och solar och badar. Hoppas vädret håller i sig. Sen på kvällen blir det grillning med härliga vänner<3

Och nu är det bara 1 veckas jobb kvar som är vaken natt. Sen väntar 3 veckors semester:-)


Hoppas ni har en bra sommar!
Kram Sandra







snart dags att gå hem

Sitter på jobbet och har jobbat andra natten för denna vecka, vaken natt på Ädelfors folkhögskola. Jobbade måndagsnatt och denna natten fick jag hoppa in extra. Jobbar torsdagnatt med så det blir hem och försköka sova så mycket som möjligt idag.
Igår var sista dagen på förskolan innan semestern, sen efter sommaren börjar jag på en ny avdelning. Spännande och samtidigt lite tråkigt att lämna den avdelningen jag varit på nu. Är in arbetad där nu. Men så skönt att veta vart jag ska jobba efter sommaren. har varit lite sisådär med det de senaste åren.
 
Något som är jätteroligt är att vi får huset tidigare, vi får nycklarna redan nu på tisdag :) Så till nästa helg har vi tänkt att sova där. Så spännande :)
 
Hoppas ni får en bra torsdag trots regnet som faller ner.
 
Kram Sandra
 

RSS 2.0