söndag

Är i full gång med tvättning, känns som att det har blivit lite av en söndagssyssla. Kanske för att det inte hinns med annars, för att det är så mycket i veckorna. Har diskat och städat lite också. Nu blev jag sittandes vid datorn då jag började fixa med bilder, sorterade i mappar från vilken årstid bilderna är.
 
Händer mycket annat just nu. Igår var vi och besiktade ett hus som vi har varit och kollat på, som vi är väldigt sugna på. Så spännade och kul med samtidigt lite nervöst. Mycket känslor är det! Besiktningen gick bra, lite småfel men det mesta visste vi redan om. Så nu får vi se ska på några spännade möten i veckan :)
 
 
Längtar så tills sommaren och fint väder. Håller tummarna för att det blir en kanonsommar :)
Här är vi på Ven förra sommaren.
 
Kram Sandra

lugn och skön helg

Har varit en lugn helg med underbart väder. Hoppas våren är här nu så det inte kommer något bakfall. Det vill vi inte! Suttit ute i solen både igår och idag, syns faktiskt att man blivit brun. Gött! Idag har vi mest fixat och donat här hemma med saker som man inte hinner i veckorna. Var ute på en skön promenad också:-)

Igår var vi hos Oskars mormor och morfar. Oskar hjälpte till med taket och jag solade:-) fick god mat också. På kvällen drack jag och älsklingen vin och åt räkor. Mysigt.

Hoppas ni får en bra start på veckan!

Godnatt.
Kram Sandra


långledigt

Då var det redan annandag påsk och påsken har bara sprungit förbi känns det som. Men vi har ändå hunnit träffa släkt, familj och vänner och ätit gott. I fredags var vi hos Oskars föräldrar och åt lax. Vi gick även på äggjakt och hittade massa godis. I lördags var jag först och tränade sen åkte vi till farmor och åt påskbord. På kvällen kom Ida och Björn på lite kortspel och vin. Trevligt :) Igår var vi hos mormor och morfar och åt påskbord, på kvällen stannade vi kvar i Näshult och umgicks. Idag har vi en lugn dag med lite fix och tvätt. Skönt att vila upp sig innan jobbet börjar igen. Det har varit en skön och välbehövlig ledighet. Solen har tittat fram endel också, igår solade jag i Näshult riktigt skönt. Ska sätta mig på balkongen sen när solen kommer dit.
 
Ha en bra dag i solen och hoppas ni haft en glad påsk :)
 
Kram Sandra

RSS 2.0