söndag

Är i full gång med att plocka undan och i ordning saker här hemma. Kände att det kunde behövas. Städade lite bland mitt smink och då hittade jag massa smycken som låg där i små påsar/askar. Då fick det bli att sortera och göra ordning bland mina smycken. Hur mycket smycken har man inte egentligen? Det är något som jag verkligen inte behöver köpa mer utav, men samtidigt är ju särskilt örhängen så himla kul. Men ne det får vara slut med det nu för ett tag.

Har börjat läsa boken Trasig som jag lånat av en kollega. Än så länge är den spännande, men jag har svårt att sätta mig och läsa för det finns så mycket annat man måste göra när man är ledig. Men ska försöka ta mig lite tid senare idag.

Nu ska jag hinna med och damma innan vi ska äta middag. Blir fläskfilé, stuvning och potatiskroketter idag. Mums :)


väntar

Väntar och väntar på att det snart ska komma något, tror någon har glömt. Kanske är barnslig, men det skulle betyda så mycket <3


påsk

Då var snart påskhelgen slut som har varit väldigt bra. Träffat familj, släkt och vänner. Trevligt och mysigt <3 Ätit och druckit gott, skrattat, pratat, umgåts och tagit det lite lugnt. Har varit väldigt skönt med lite långledighet. Men nu är det slut och nu jobbar vi på tills vi åker till cypern 18 maj. Och det längtar jag till som bara den :)

Och idag har jag också hunnit med att träna, som var väldigt härligt. Skönt att vara tillbaka igen :)


RSS 2.0